Događaji Bosna i Hercegovina

PROKUVANO: „Luzeri“ su winneri KUVO LEGENDS turnira

Takmičenje u igri League of Legends, u organizaciji KUVO TV-a je završeno spektakularnim okršajem u Banjoj Luci. Nakon napete borbe u finalu, „Luzeri“ su osvojili titulu pobjednika „KUVO LEGENDS“ turnira.

Online takmičenje sa LAN završnicom predstavilo je preko 40 timova koji su se kroz kvalifikacije borili za prvo mjesto. Igrači su pokazali odlične performanse, skilove, borbenost, ali i pozitivan stav kojim su bodrili jedni druge. Za prisutne je bilo organizovano druženje sa influenserima, među kojima se ističu DoubleAim, Tastless i Delić.

U samom finalu, suočili su se „49%“ i “Luzeri“, ekipe koje su kroz takmičenje, dugo tri nedjelje, osigurale put do glavnih nagrada. „49%“ su poveli 1:0 na početku, ali je takmičenje završilo rezultatom 3:1 za „Luzere“.

Iako ne igraju zajedno tokom glavne takmičarske sezone, Luzeri su od početka bili favoriti, jer tim čini grupa „all star“ streamera u sastavu Stefan Delić (Delić), Aleksa Stanković (DoubleAiM), Atila Dudaš (Colamax), Nikola  Mihailović (Chopsteek) i Igor Radusinović (Tasteless).

 Sa druge strane „49%“ su dokazali da su opravdano došli u finale i učinili da cijeli turnir protekne u dobroj, prijateljskoj atmosferi. „49%“ čine Alen Selimanović (Darkarus), Uroš Nikolić (Uroskg), Filip Tančik (Funjaz), Mirnes Jahić (ASTRO), Osman Hibeljić (Abyss).

Pobjednici su osvojili prvu nagradu od 1250 eura, drugoplasirani 750, dok su organizatori osigurali i posebne poklone za vjerne pratioce na streamu i društvenim mrežama.

Izvor i odgovornost objave: www.aquarius.ba

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.