Događaji Srbija

Proglašeni najbolji u hotelskoj industriji Srbije!

3K: Kvalitet, konzistentnost, konkurentnost – začarani krug ili zlatna formula uspešnosti i trajanja čiji je zajednički imenitelj standardizacija? Ovo je dilema koju su 19. novembra na XII Forumu hotelijera sa međunarodnim učešćem, u Hotelu “Radisson Blu Old Mill” u Beogradu, pokušali da razreše ugledni generalni menadžeri hotela sa međunarodnom reputacijom, ali i nezavisnih hotela, kao i konsultanti, profesori univerziteta, predstavnici resornog ministarstva…

IMG_0206

Nakon pozdravne reči organizatora XII Foruma hotelijera – Ljiljane Rebronje, direktora & urednika časopisa „Turistički Svet“ i Dragane Šabić, sekretara Udruženja za turizam Privredne komore Srbije, svoju viziju uspešnosti i trajanja u hotelijerskom biznisu, sažetu u 3K, dali su ugledni hotelijeri i predstavnici uspešnih kompanija: Thomas Swieca – GM hotela „Radisson Blu Old Mill“ – Beograd, Dragan Todorovićdirektor Hotela „Izvor“ – Aranđelovac, Jelena ŠuleićGM Hotela “Moskva” – Beograd, Živorad VasićGM Hotela „Crowne Plaza Beograd“, Ivan Vitorović, izvršni direktor „Mona Hotel Management“ – Beograd, prof. dr Ljiljana Kosar – profesor Visoke hotelijerske škole u Beogradu, Radomir Samčevićdirektor i glavni konsultant u Agenciji HT, Milica Marković, pre-opening menadžer hotela „Saint 10“Beograd, Mirko Gavrilović – direktor sertifikacije u vodećoj svetskoj kompaniji za kontrolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju – SGS, prof. dr Predrag Vujović, direktor agencije za odnose s javnošću P.R.A., nosilac najveće nagrade u oblasti odnosa sa javnošću Golden World Award for Excellence i Josipa Jutt Ferlan – GM hotela „Double Tree by Hilton“ – Zagreb, koja se video porukom obratila učesnicima Foruma.

IMG_0404

Od Tibeta do Izraela

Specijalne gošće Foruma, koje su otvorile neka zanimljiva saznajna i poslovna područja bile su Sandra Drinčić, međunarodni Feng Shui & Space Clearing stručnjak i predavač, koja je preko Tibeta krenula na “put kojim se ređe ide” i čija je atraktivna i pomalo provokativna tema “Feng Shui u hotelijerstvu” za mnoge bila pravo otkrovenje, i Jeannine Litmanowicz iz Tel Aviva, organizatorka “tailor made” putovanja za bogate i obrazovane Jevreje, koja je u traganju za neobičnim, atraktivnim destinacijama za svoje klijente – stigla u Srbiju, radoznala da je upozna, oseti svim čulima i tu jedinstvenu emociju prenese svojim V.I.P. klijentima. Ona je istovremeno nastojala da učesnike Foruma, na svoj šarmantan način, anegdotski, sa mnogo živopisnih detalja, upozna sa svojim klijentima, njihovim specijalnim zahtevima i standardima koje očekuju od hotela u kojima odsedaju.

IMG_9954

Proglašeni dobitnici “hotelijerskog oskara”

Kao i prethodnih godina, Forum hotelijera okupio je mnogo uglednih gostiju, predstavnika hotelske industrije, prateće privrede i akademske elite. Bila to prilika za druženje, B2B susrete, ekskluzivne prezentacije, poput prve javne prezentacije elitnog hotela “Tornik” na Zlatiboru, najvećeg hotelskog projekta kompanije „ALCO Group“ u 2016. godini, i prezentacije projekta studentkinja beogradskog Ekonomskog fakulteta pod nazivom “Belgrade Backstage Hotel”, koji je ove godine osvojio prvu nagradu na međunarodnom takmičenju studenata hotelijerstva u Zagrebu.

IMG_0393

Kruna bogatog programa bilo je proglašenje “Ambasadora dobre usluge 2015”, nakon čega je usledio Art performans prvog wellness ambasadora Srbije Peđe Filipovića. Druženje je nastavljeno na svečanom koktelu u Hotelu „Crowne Plaza“ – ovogodišnjem dobitniku najvišeg hotelskog priznanja u Srbiji „Ambasadori dobre usluge“!  

Dobitnici priznanja na XII Forumu hotelijera

AMBASADORI DOBRE USLUGE 2015.

Hotel “Crowne Plaza” – Beograd za najuspešniji hotel u Srbiji u 2015. godini po svim parametrima uspešnosti

LIDER HOTELSKE INDUSTRIJE 2015.

Jelena Šuleić, generalni menadžer Hotela “Moskva” – Beograd

MARKETING MENADŽER 2015.

Svetlana Kostić, MK Mountain Resort

MENADŽER RECEPCIJE 2015.

Danijela Đurić, Hotel “Prag” – Beograd

MENADŽER DOMAĆINSTVA 2015.

Jelena Milošević, Hotel “Holiday Inn” – Beograd

WELLNESS MENADŽER 2015.

Katarina Milivojević, Hotel “Izvor” – Aranđelovac

CHEF OF THE YEAR 2015.

Aleksandar Ranković, šef poslastičarnice Hotela “Sloboda” – Šabac

PRESS ZVEZDICA 2015.

Hotel “Zepter” – Beograd, priznanje za kvalitet odnosa sa medijima

NOVI KVALITET U 2015.

Hotel “Radisson Blu Old Mill” – Beograd

NOVI KVALITET U 2015.

Marketing tim hotela “Square Nine” – Beograd

GOLDEN LETTER FOR 25 YEARS OF DURATION & QUALITY

Hotel “Hyatt Regency Belgrade” za 25 godina trajanja i posvećenosti visokim standardima poslovanja

ZLATNA POVELJA

Hotel “Jele” – Ježevica za 15 godina kontinuiranog rada

PARTNER HOTELSKE INDUSTRIJE 2015.

Visoka turistička škola – Beograd

PARTNER HOTELSKE INDUSTRIJE 2015.

Kompanija “SGS” – Beograd

MEDIJSKI PARTNER HOTELIJERA 2015.

Poslovni portal “eKapija” – Beograd

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.