Događaji Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

„Prljavo Kazalište“ sa komandosima na Tašmajdanu!

Koncert Prljavog Kazališta koji će se održati 11. juna na Tašmajdanu biće jedinstven po svemu, pa i po scenariju koji Prljavci pripremaju za ovaj muzički spektakl. Grupa prvi put u karijeri priprema koreografije za nekoliko svojih najvećih hitova, a u izvođenju istih pomoći će im i nekoliko britanskih kaskadera od kojih su dvojica svojevremeno bili komandosi!
Prljavo kazalište
Posetioci će biti u prilici da uživaju u jedinstvenom muzičko-scenskom događaju koji će upotpuniti rasveta koja se prvi put koristi na ovim prostorima. Ceo ambijent uključujući i stene poslužiće kao pozadina za hologram, a zbog koncerta se otvara i pećina koja se nalazi ispod stadiona, i koja će u ovom slučaju slavnim rokerima poslužiti kao bekstejdž. Kada se sve uzme u obzir, naročito repertoar koji se priprema, biće ovo jedan od najboljih koncerata Prljavog Kazališta u njihovoj dugogodišnjoj karijeri, kažu „Prljavci“, i pozivaju svoje najvatrenije fanove da na vreme obezbede ulaznice.
Sigurno ste i zaboravili da brojne velike hitove izvodi upravo ova grupa, podsećamo vas samo na neke od njih:
Zaustavite zemlju, Na badnje veče, Mi plešemo, Sve je lako kad si mlad, Kiše jesenje, Ne zovi mama doktora, Tu noć kad si se udavala, Moj bjeli labude, Crno-bjeli svijet, Lupi petama, Uzalud vam trud svirači, Ma kog me boga za tebe pitaju, Beznadni slučaj, Ptico malena i mnoge druge.

About the author

Avatar

Filip Ugrenović

Pola Dilan Dog, pola Gručo. Kada pišem, mislim da sam Marti Misterija.
Kada ne pišem, govorim glasno. Stav, osmeh i smeh.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.