Događaji

Prezentacija kolekcije NEW ERA – Biljane Tipsarević

Nakon sedam uspešno realizovanih kolekcija, koje su našle svoje poklonike među damama koje žele da istaknu svoj stil i sofisticiranost, modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila se najnovijom kolekcijom za sezonu jesen 2016. godine.  Kolekcija pod nazivom New Era (Nova era) realizovana je u saradnji sa brendom Perwoll, koji je oduvek bio usko vezan za modu i verno prati aktuelne modne trendove. New Era je priča o ženi – svestranoj ženi koja ima mnoštvo uloga i vešto balansira između njih. Kolekcija je inspirisana dinamičnim, inteligentnim, ostvarenim damama koje ujedno ostaju svoje i prepoznatljive po jedinstvenom stilu.  

-1YdUL8f_9nFjjLCGTj2pz88MDaz6m9YbGKXgPLr3KM,wLxVyx7f7LupCodSBb6_G2-MFf22pyBHTZ2Yo2h-dNI,C-yrgbcNE0L1eEXVdgr91MdJySta2OWTxpHqUIh-548,OyELu7u_GkS2tGhTsfp0xw4saGh096bMoi3oFrLCi4I

Osnovna ideja dizajnerke prilikom stvaranja ove kolekcije bila je da svojim modelima isprati sve trenutke savremene dame koja sledi svoje instinkte i inspiraciju, čak i ako to znači da će je oni odvesti na drugi kraj sveta. Biljana je kreirala kolekciju u kojoj će se dinamična, a opet krhka žena osećati fantastično dok ide u susret novim izazovima. Kolekciju New Era odlikuju sofisticiranost, praktičnost, odmerenost i osećaj luksuza kao elementi bez kojih stil žene XXI veka ne bi bio kompletan. U izradi su korišćeni nafiniji materijali poput kašmira, vune, fine kože, svile, viskoze i čipke.

YnE2ugw1JEQEB1YMwE7TVn_WgjDOu_H42xihH4Uz5Sg,4FtYqDTyq4XqnOjY-dtNw8UvERCxdre0filrWXXWc28,ZN3Bxaj5uoBzn7KTNtbAEFkFAsAOaL5qxxiBuK2WATU,pTCIDijTCgZCm8LAFe-CzdmtWK8e6LIY0ARgSaDS_QM

Najnovijom kolekcijom, koja je predstavljena u novootvorenom modnom ateljeu, dizajnerka je dala mogućnost svim damama da pronađu ono što im je potrebno u svakodnevnom životu: od poslovnih, elegantnih odela, do večernjih haljina za glamurozne događaje, ali i svevremeni jeans za opuštene susrete i svakodnevne obaveze savremene žene.

JP4BQ6FYiIFGdTsIAvXVOuh0DIcLXhtqxNFz45aCfT8,5nRxOkOZi_xfikPg4-xdsx38Zf94YK8hjcU5zZxzU-M,H8AFeRxtZTfBYqpObKPMxxAz8_ftoMC4mi1EO3N9Bh8,3q1ih-cDmh82c8YNWgktETnUBZky37ELxQLz-Bi8DxQ

I u kolekciji za sezonu jesen-zima 2016. kreatorka ostaje verna svojoj DNK, koja je satkana od vanvrmenske elegancije i slavi sofisticiranost žene. Krojevi su takvi da ističu lepotu ženskog tela, dok u koloritu dominiraju bordo, teget, crna, kraljevsko plava i zelena, koje su i ultimativne boje jeseni za sezonu 2016. Kolekcija je sačinjena iz tri dela: work wear, ready to wear i evening wear i dostupna je, pored ostalih modela iz aktuelne kolekcije, u novootvorenom modnom ateljeu gospođe Tipsarević u ulici Kralja Petra br. 42.

Biljana Tipsarević

Biljana Tipsarević, modna dizajnerka, prvi put se predstavila srpskoj modnoj javnosti 2012. godine. Svoju prvu mini modnu kolekciju unikatnih haljina „Zeitgeist”, prikazala je u okviru diplomske revije odseka za modni dizajn italijanskog modnog instituta u Beogradu “Accademia del Lusso”.

SXSYBwIwEZXr7gCctMRAvndzuioRsU6QUVhXR53HL4M,z0oi0fHarIb94JMkhN0QLFNrQM0K-vyaBJOa2EXfNcU,j1nuAZQRmDJ5vGzA9Pc_zmwHA0oQNFS5nQOqj5jZdR4
Biljana Tipsarević je rođena 1983. godine u Novom Sadu. Diplomirala je na Fakultetu tehničkih nauka gde je nešto kasnije odbranila i master rad iz oblasti industrijskog inženjerstva i menadžmenta. U periodu od 2012. godine do danas, Biljana predstavlja modnoj javnosti elegantne, sofisticirane i ultra ženstvene modne kolekcije koje odmah nailaze na laskave kritike i nepodeljene simpatije i kupaca i modne javnosti. Sa kolekcijom „The Countess″ Biljana Tipsarević predstavlja Srbiju na 15. „Mercedes Benz nedelji mode″ u glavnom gradu Malte, Valeti (2013) i za svoj rad dobija priznanje organizatora kao i pohvale modne urednice italijanskog Voga.

U januaru 2014, Biljana donosi na svet svoje prvo istinsko remek-delo – prelepu devojčicu Emili. Biljana je već nekoliko godina u srećnom braku sa proslavljenim srpskim teniserom Jankom Tipsarevićem.

Perwoll je brend koji voli modu i prati trendove, stoga je došlo i do logične saradnje prilikom relazacije najnovije kolakcije Biljane Tipsarević. Realizaciju su podržali i L’Oréal Professionnel, L’Oréal Makeup Designer/Paris, Evian, Tiruriru, Molovin vina i Cvetni atelje “Lartisan”.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.