Događaji Srbija

Predstavljena najveća radijska mreža u Srbiji – Naxi Nacional

U prisustvu brojnih zvanica iz javnog i kulturnog života, u raskošnom ambijentu hotela Radisson Blue Old Mill, predstavljena je najveća radijska mreža u Srbiji – Naxi Nacional. Nina Badrić, Željko Vasić, članice grupe Frajle, Željko Samardžić, Aleksandra i Kornelije Kovač prvi su poželeli uspešan početak rada novoj nacionalnoj radijskoj mreži.
01 Promocija Naxi Nacionala - vlasnici i direktori radio stanica koje su deo Naxi nacional radijske mreze

Od ovog ponedeljka, 21. septembra u preko 30 gradova Srbije čuje se program Naxi Nacionala, koji najbolju domaću muziku i kvalitetan zabavno-informativni program donosi pred više od 5 000 000 slušalaca.

Kratki govorni segmetni zanimljivih voditelja, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, biće osnovna karakteristika programa Naxi Nacional radija. O aktuelnim temama iz zemlje i sveta cela Srbija informisaće se uz Naxi nacionalne vesti na svaki pun sat. Omiljena radijska emisija „Mojih 50“, u kojoj poznate ličnosti biraju svoje omiljene pesme, svakog dana emitovaće se od 18 do 19 časova u svim krajevima naše emisije. Termin od 21 čas do ponoći, rezervisan je za emisiju „Veče sa Dejanom Avramovićem“.

Lena Kovačević
Lena Kovačević

Promocija Naxi Nacional radijske mreže protekla je u prijatnoj atmosferi luksuznog hotela Radisson Blud Old Mill, a veliku podršku timu Naxi Nacionala pružili su brojni saradnici i poznate ličnosti. Specijalno za ovu priliku u Beograd je doputovala Nina Badrić, a koktelu su prisustvovali i Željko Vasić, Aleksandra i Kornelije Kovač, Lena Kovačević, Ana Stanić, Sara Jovanović, Željko Samardžić, glumci Dragan Vujić Vujke, Bojan Perić i Ljubomir Bulajić, kao i olimpijska šampionka Ivana Maksimović sa suprugom, košarkašem Danilom Anđušićem.

Prisutnim zvanicama obratili su se glavna i odgovorna urednica Naxi radija Maja Rakovic i generalni direktor Naxi Media Mix-a Nikola Kovačević.

Nina Badrić
Nina Badrić

Oboje su istakli ogromno zadovoljstvo što su u lokalnim radio stanicama, koje su lideri u svojim sredinama i koje čine Naxi Nacional radijsku mrežu, pronašli idealne partnere sa kojima će zajedno učiniti da radio u Srbiji bude moderniji i slušaniji.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike, tačne i precizne informacije u svakom trenutku, najveća radijska mreža Naxi Nacional učiniće da celu Srbiju preplavi talas pozitivne energije sa prepoznatljivim sloganom „Opusti se i uživaj“!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

1 Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.