Događaji

Poznati u Coca-Cola Pop UP radnji pomogli da se prikupi novac za kupovinu sportske opreme za škole

Poznata pevačica Ana Štajdohar i popularni maneken Vladimir Vuksanović našli su se na jedan dan u ulozi prodavca u Coca-Cola Pop UP radnji kako bi pomogli akciju prikupljanja sredstava za kupovinu sportske opreme za osam škola na teritoriji opštine Smederevska Palanka.

Smederevska Palanka izabrana je u saradnji sa opštinom Stari grad budući da je bila pogođena prošlogodišnjim poplavama, kao i škole na teritoriji ove opštine. Kako se zalaže za promociju aktivnog života uz to da sva deca i mladi u Srbiji imaju jednake mogućnosti za bavljenje sportom Coca-Cola sistem je uz pomoć fanova i poznatih ličnosti u ulozi prodavaca napravio zanimljivu i humanu akciju. Ana Štajdohar i Vladmir Vuksanović odlučili su da na jedan dan obuku uniforme prodavca u Coca-Cola Pop Up radnji  i pomognu kupcima koji su se zatekli na licu mesta da za sebe odaberu odgovarajući garderobu, torbu ili neke druge Coca-Cola detalje. Pevačica i maneken odlično su se snašli u novim ulogama, iznenadili su mnoge posetioce Pop Up radnje i uživali u druženju sa fanovima kao i prilici da pomognu školarcima iz Smederevske Palanke.

Ana Stajdohar sa najmladjim fanovima u Coca-Cola Pop Up radnji
Ana Stajdohar sa najmladjim fanovima u Coca-Cola Pop Up radnji

Od kako je 2. jula Coca-Cola Pop UP radnja otvorena neobičnom modnom revijom, posetioci su u prilici da svakoga dana uživaju u sjajnom zabavnom programu. Sve ove aktivnosti deo su proslave 100. rođendana  Coca-Cola flašice, jedne od najpoznatijih ikona popularne kulture u svetu. Coca-Cola ove godine poklanja svojim fanovima u okviru proslave 100 godina staklene flašice. Karavan kojim Coca-Cola radnja putuje Evropom, već je obišao Budimpeštu, Beč, Varšavu, Sofiju i trenutno je u Beogradu, nakon čega nastavlja put ka Grčkoj.

Vlada Vuksanovic sa obozavateljkom u Coca-Cola Pop Up radnji
Vlada Vuksanovic sa obozavateljkom u Coca-Cola Pop Up radnji

Ljubitelji Coca-Cole konačno su u prilici da kupe originalne, moderno dizajnirane majice, dukserice, kačkete kao i torbe, kofere, futrole za mobilne telefone. Tu su takođe i nakit, lakovi za nokte, posteri i drugi zanimljivi detalji sa prepoznatljivim Coca-Cola potpisom.

Pored odličnog šopinga fanove Coca-Cole koji posete radnju svakog dana očekuje i zanimljiv zabavni program kao i niz drugih iznenađenja.

Coca-Cola Pop UP radnja biće otvorena sve do 08.jula u terminu od 12 do 22 časa.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.