Događaji Srbija

Poznati i deca igrali tenis ispred Skupštine

Promovisan Mini Tenis Open teniskog turnira poznatih

Učesnici 14. Porše teniskog humanitarnog turnira poznatih ličnosti družili su se kroz igru i zabavu sa najmlađim učesnicima predstojećeg 10. Atlasa Mini Tenis Open turnira – na platou ispred Skupštine grada Beograda. Specijalno priređen mini-tenis teren vrveo je od majstorija kojima su naši budući asovi belog sporta oduševljavali njihove starije partnere sa druge strane mreže, i najavio sjajan teniski vikend na terenima TC Novak na Dorćolu.

Željko Vasić foto 2

Odrasle učesnike ove simpatične demonstracije vodio je savezni Dejvis Kup selektor Bogdan Obradović – dok su u njegovom „timu“ poverenje opravdali  Adriana Čortan, Željko Vasić, Aleksa Jelić, Niggor, Milan Bošković.

Antić

Učesnike ove zanimljive demonstracije pozdravio je Dragan Ćirić ispred Gradskog sekretarijata za sport.  Nekoliko gemova sa mladim teniserima odigrao je i Ministar energetike, Aleksandar Antić koji se u tom trenutku našao ispred Skupštine.

Aleksa Jelić i Niggor 2

Humanitarni fond turnira i ovoga puta biti posvećen Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa „Plavi krug“.

Četrnaesti Porše teniski turnir poznatih  i deseti Atlas Mini tenis open za decu biće odigrani u subotu i nedelju, 3. i 4. oktobra na terenima TC Novak, u trajanju od 10 do 18 časova tokom oba dana. Ulaz za publiku je slobodan, uz brojna iznenađenja i zabavu koja  dočekuju poklonike ove tradicionalne manifestacije sporta i humanosti.

Adriana Čortan

Humanitarni fond turnira i ovoga puta biti posvećen Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa „Plavi krug“.

Ne propustite ovaj sjajan sportski i zabavni događaj tokom vikenda, i dođite u najboljem raspoloženju da se družite sa poznatim ličnostima !

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.