Događaji Srbija

Pozivamo vas na humanitarni događaj “Šminker za dečji osmeh”.

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na humanitarni događaj „Šminkeri za dečji osmeh“, koji se održava u petak 28.oktobra u Delta City-u od 12h do 21h za sve posetioce ovog tržnog centra.

Šminkeri su iz Srbije i regiona. Akciju će podržati i poznate ličnosti. Događaj je osmišljen tako da 20 šminkera besplatno šminka žene, a da se novac, po želji svih žena i muškaraca, donira u čarobnu kutiju. Svaka donacija je potencijalni dobitnik 3 vredna poklona poput Vikenda za porodicu na Zlatiboru u hotelu Palisad, bez čije finansijske podrške ovaj događaj ne bi bio moguć.

Događaj „Šminkeri za dečji osmeh“ je osmišljen s ciljem da se na kreativan i koristan način prikupe sredstva za pojedince i institucije kojima je novac neophodan za dalja lečenja, operacije i čak spašavanje dečijih života.

Plan je da se događaj održava više puta godišnje i da se svaki put za nekog drugog prikupljaju sredstva. Ovoga puta, novac skupljamo za Udruženje roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica“ koji su pri Službi za hematoonkologiju Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić” u Beogradu. Udruženje pomaže oboleloj deci, njihovim porodicama i bolnici.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.