Počinje praznična sezona u Promenadi koncertom Nataše Bekvalac

0

Šoping centar Promenada Novi Sad je za prvu prazničnu sezonu pripremio bogat novogodišnji program ispunjen brojnim zanimljivim događajima, besplatnim za sve posetioce. U duhu dobrog raspoloženja, u subotu 8. decembra sa početkom u 18h posetioci će imati prilike da uživaju u koncertu Nataše Bekvalac.

Jedna od najpoznatijih Novosađanki izvešće pesme koje njena publika najviše voli, što će ovom vikendu u Promenadi dati posebnu čar. Povodom otvaranja praznične sezone biće upaljena i specijalno osmišljena novogodišnja rasveta, koja će još više doprineti prazničnoj atmosferi.

Za sve ljubitelje šopinga, koji povodom praznika žele da se ponove ili da iznenade svoje najbliže, Promenda je pripremila brojne popuste. Tokom dva dana vikenda, posetioci će imati prilike da izaberu svoje omiljene komade po sniženim cenama, čak i do 50%.

Sa ciljem da svojim posetiocima pruži maksimalan užitak i što raznovrsnije sadržaje, šoping centar Promenada u subotu 15. decembra organizuje novogodišnji maskembal za kućne ljubimce.

Sve informacije u vezi sa prazničnom sezonom u Promenadi, kao i celokupan spisak popusta i više informacija u vezi sa koncertnim programom možete pogledati na zvaničnim kanalima na društvenim mrežama ili na zvaničnom sajtu Promenade.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend