Događaji Srbija

Počinje novi Staropramen „Izazov za kulinarske blogere“

Traži se kreativac sa varjačom i željom da bude nova zvezda na domaćoj „food bloger sceni“

Dobro kuvaš? Kreativan si u pripremi hrane? Želelo bi da pokreneš svoj kulinarski blog, a ne znaš kako? Učestvuj u Staropramen takmičenju za kulinarskog blogera i osvoji sjajne nagrade. Takmičenje traje od 18. aprila do 8. maja na Staropramen Facebook stranici, a troje najboljih naći će se u velikom finalu pred stručnim žirijem.

Nakon prošlogodišnjeg takmičenja za najbolji kulinarski recept inspirisan pivom, Staropramen je ove godine u potrazi za neafirmisanim ljubiteljima kulinarstva koji žele da osvoje glavnu nagradu – svoj prvi pravi „food blog“. Pored bloga, pobednik osvaja profesionalni foto aparat i kurs iz food fotografije, elemente neophodne za kreiranje bloga.

Zainteresovani učesnici moći će tokom trajanja konkursa da preko aplikacije na Staropramen Fejsbuk stranici postavljaju svoje originalne recepte u formi slike i teksta koji će predstaviti njihov „dobitni recept“ koji odlično ide uz Staropramen pivo.

Dakle, pustite mašti na volju, ako ste talentovani za kuvanje, osmislite pravu kombinaciju hrane i Staropramen piva. Tema je hrana inspirisana češkom kuhinjom, hrana koja se dobro slaže uz pivo i hrana u kojoj se pivo koristi kao sastojak. Prednost će imati učesnici koji pored recepta i fotografije, napišu i okvirni tekst.

U žiriju koji će odabrati finaliste nalaze se već afirmisane i popularne food blogerke sa domaće scene: Maja Petrović, Maja Babić, Marija Sponza, Tanja Leković, Dragana Pušica i Olivera Senić.

Finale takmičenja

Nakon završetka online takmičenja, stručni žiri ocenjivaće veštinu finalista uživo u finalu takmičenja, dok će samo jedan poneti titulu Staropramen food blogera.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.