Događaji Srbija

Počela prva content i digital marketing konferenciju u Srbiji

Svi koji vole marketing danas su došli na Content Experience, prvu content i digital marketing konferenciju koju agencija Represent Communications organizuje u Beogradu, u hotelu Metropol.

Došli su da bi čuli korisne informacije za svoj posao, naučili nove tehnike komunukacije, saznali o vrednim iskustvima drugih, pronašli inspiraciju koja im je neophodna za razvoj biznisa i ideja.

borislav-miljanovic-na-otvaranju-content-experience-konferencije

-Ovo su razlozi zbog kojih smo organizovali Cotent Experience i zbog čega smo danas svi ovde. Sada je oko godinu dana od kada smo osnovali The Content Studio unutar agencije Represent Communications i veoma sam ponosan što je ovaj događaj kruna naše prve godišnjice – istakao je Borislav Miljanović, direktor Represent System-a, na otvaranju konferencije.

Kreativni strateg i doskorašnji šef tima za brand strategiju londonskog Google-a, Lazar Džamić, na prvom predavanju je govorio na temu demistifikacije marketinga sadržajima i kako je Google konačno pojasnio šta je sadržaj. Kreator poznatih svetskih brendova i predavač na „University of the Arts London” Džastin Krbi (Justin Kirbey) objasnio je zašto pričanje dobrih priča menja istoriju marketinga.

lazar-dzamic-na-content-experience-konferenciji

Prvog dana Content Experience-a, publika će imati priliku da čuje i Nenada Senića, glavnog urednika u vodećoj slovenačkoj agenciji za content marketing PM, poslovni mediji, kao i Marijanu Agić Molnar, generalnu direktorku GfK za Adriatik region i Gorana Tintora, njenog zamenika, koji će pokazali niz zanimljivih i korisnih podataka o stvarnim navikama potrošača. Grafički dizajner i vizuelni umetnik iz Beograda Slavimir Stojanović govoriće o uticaju i snazi vizuelnog sadržaja, dok će tvorci portala Njuz.net postaviti pitanje da li postoji borba „news-a“ protiv marketinga.

Drugog dana konferencije biće  reči o promenama u svetu medija, ulozi „native advertising-a“ u medijskom predstavljanju, influenserima kao novim medjima i srodnim temama.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.