Događaji Srbija

Plesno veče i plesne radionice večeras na Sava Promenadi

Ljubitelji dobre zabave i muzike imaće priliku da svoje plesno umeće pokažu na Velikoj žurci koja će biti održana na Sava Promenadi, jednom od najlepših šetališta u Beogradu. U petak, 8. septembra, sa početkom od 18h, biće organizovane besplatne plesne radionice za decu i odrasle, a podijum će kasnije „zapaliti“ grupni i individualni nastupi profesionalnih plesača.

Žurka na Sava Promenadi je projekat pet plesnih škola rekreativnog plesa iz Beograda i Tima za velike plesne žurke, okupljenih oko zajedničke ideje da kroz ples promovišu zdrav način života. Prednost da naprave svoje prve plesne korake imaće najmlađi posetioci na radionici koja će početi u 18.15 časova, a koja je specijalno prilagođena za njihov uzrast. Odrasli će „razmrdati kukove” uz zvuke popularnih melodija nešto kasnije te večeri, oko 19 časova. Poznate plesne trupe i solo igrači će podijum za igru zauzeti u 20h i Beograđanima prirediti pravu eksploziju ritmova i energije koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.