Događaji Srbija

Plesno takmičenje u Delta City-ju

Posetioci Delta City-ja imaće priliku da uživaju u velikom plesnom takmičenju u atrijumu Delta City-ja, 7. i 8. novembra, od 17 sati, u okviru koga će nastupiti najbolji domaći i strani ulični plesači.

U okviru “Guarana Balkan Fury” manifestacije održaće se takmičenje u svim uličnim plesnim stilovima, gde će svaki plesač moći da pokaže kako se nosi sa najraznoraznijim žanrovima muzike, od fank muzike preko sveprisutnog i popularnog hip-hopa, do klubskih hitova iz raznih perioda. Kao i na prethodnim takmičenjima organizacije “Fresh”, a ovog puta u saradnji sa Delta City-jem i Guaranom, takmičenje će biti ocenjivano uz pomoć nepristrasnih sudija koji su najbolji u svojim stilovima.

Nastup - Be fresh

Cilj ove manifestacije je da okupi veliki broj plesača iz mnogobrojnih zemalja na jednom mestu, koji će učestvovali u razmeni znanja, ali i plesnom nadmetanju u nameri da pokažu da su najbolji ulični plesači. Kao i do sada, sudiće međunarodne sudije, jer se na taj način obezbeđuje nepristrasno suđenje i jedina briga koja plesaču ostaje je kako da pobede protivnika.

Pridružite nam se na desetogodišnjici ove jedinstvene plesne manifestacije koja će pomeriti standard u kvalitetu organizacije festivala uličnih plesova.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.