PepsiCo Go: START – Nova prilika za šest talentovanih diplomaca

0

Šest novih kandidata dobiće priliku za učešće u jedinstvenoj edukativnoj platformi „PepsiCo Go: START“, kompanije Marbo Product, PepsiCo Zapadni Balkan. Cilj programa je plaćena obuka i potencijalno zapošljavanje najtalentovanijih diplomaca, a svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti do 30. juna putem sajta www.pepsicostart.rs

Oblasti u kojima će kandidati imati prilike da razvijaju svoju karijeru su: marketing, trade marketing, logistika, business development, komercijalne finansije, proizvodnja, kontroling, kao i služba prodaje na tržištu Bosne i Hercegovine. Od prijavljenih kandidata se očekuje da imaju diplomu osnovnih ili master studija, da odlično govore engleski jezik, kao i da su analitični, komunikativni i proaktivni, ali nije neophodno da imaju radno iskustvo.

Prednost programa koji nudimo talentovanim diplomcima je plaćena praksa tokom koje mogu da steknu svoja prva profesionalna iskustva. Tokom prakse će raditi na realnim projektima uz mentorsku podršku menadžera naše kompanije. Iz iskustva nakon prethodne tri sezone programa, uvereni smo da će oni koji se istaknu zaista postati deo našeg tima, kao i prethodni STARTovci.“ istakla je Tijana Tadić, menadžer ljudskih resursa kompanije PepsiCo za područje Zapadnog Balkana.

Nakon detaljne analize prijava, 50 najboljih kandidata ući će u uži krug i biće u prilici da se uživo predstave timu kompanije. Nakon toga, krug izabranih kandidata se sužava i 15 najboljih kandidata biće u prilici da učestvuju u finalnom delu selekcije „Upoznaj PepsiCo“, kroz koji će tokom nedelju dana upoznavati kompaniju uz podršku PepsiCo menadžment tima.

Šest najboljih kandidata će jednogodišnji program u kompaniji PepsiCo Zapadni Balkan započeti u septembru 2019. godine.

PepsiCo Go: START“ se sprovodi već četiri godine za redom. Prve dve generacije polaznika već rade u kompaniji, dok će treća generacija svoju jednogodišnju obuku završiti u avgustu.

Više informacija o projektu: www.pepsicostart.rs

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend