Događaji Srbija

PARTIBREJKERS-i održali spektakularan koncert Taš je Naš

Partibrejkers je sinoć održanim koncertom na Tašmajdanu Taš je Naš Sirotinjsko carstvo priredio spektakularan doživljaj za pamćenje pred punim stadionom.  

Partibrejkerskoncert Tašjenaš 18 jun Tašmajdan

Tašmajdan, muzičko srce Beograda kucalo je kao jedan u ritmu pesama sa najnovijeg albuma Partibrejkersa Sirotinjsko carstvo kao i nekih od najvećih hitova benda: Hiljadu godina, Srce kuca tu je, Noćas u gradu, Ono što pokušavam sad, Rođen loš, Kreni prema meni, Prsten, Mesečeva Kći, Ona sve zna, Put za jug i mnoge druge.  

Partibrejkers koncert Tašjenaš18 jun Tasmajdan

Gosti koncerta bile su grupe Drakula i Šampioni i Dža ili Bu a Partibrejkersima su se na sceni pridružili Srđan Gojković Gile i Branimir Petrović Banana iz Električnog orgazma i Dušan Kojić Koja iz Discipline Kičme.

Partibrejkers koncert Taš je Naš 18 jun Tasmajdan

Koncert je realizovan u organizaciji Studija Berar i izvršnoj produkciji Marsh Creative Production.

Partibrejkers zvanični sajt http://partibrejkers.rs/

Od avgusta 1982. kada je grupa osnovana i prvog singla Hiljadu godina pa sve do danas, Partibrejkers autentičan i uvek aktuelan ostaje jedan od najboljih rokenrol bendova na našim prostorima. Tokom karijere sarađuju sa brojnim velikim muzičkim imenima sa naših prostora, sviraju i rame uz rame sa Čakom Berijem, Džonijem Depom i Džimom Džarmušom a MTV još 80-tih pravi prilog o grupi.

Kreni prema meni, Hoću da znam, Hipnotisana gomila, Mesečeva kći, Prsten, Ono što pokušavam, Hiljadu godina, Put, samo su neki od hitova koji su Partibrejkers svrstali u sam vrh domaćeg rokenrola.

Partibrejkers predstavlja i svoj najnoviji studijski album Sirotinjsko carstvo na kojem se nalazi 11 pesama: Vrtim se, Da li put znaš?, Sitna lova, Ne mogu da kapiram, Svakoga dana, Sirotinjsko carstvo, Krš i lom, Paranoje, Šta radiš?, I to malo, Ljubav ne zaboravlja.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.