Događaji Srbija

Otvorena prva sportska radnja za trčanje u Novom Sadu RUNNER

RUNNER, pva specijalizovana radnja opreme za trčanje u Novom Sadu i Vojvodini, originalnog koncepta sportskog šopinga, jedinstvenog u Srbiji, otvorena je u Zmaj Jovinoj 22.

U svom prodajnom asortimanu RUNNER nudi proizvode najpoznatijih svetskih brendova: Adidas, Asics, Brooks, Nike, Puma, kao i vrhunski kvalitet usluge sa velikim izborom odeće, obuće i sportske opreme koji će zadovoljiti i najzahtevnije trkače.

0

„Runner radnja je nova i potpuno originalna, ali neće ostati i jedina u našoj sredini koja, kada je barem o trčanju reč, sve više liči na svetsku stvarnost.  Iz godine u godine sve je više onih koji uviđaju prednosti trčanja i koji se opredeljuju za ovaj vid rekreacije i stil života. Zbog toga i jeste vreme za ovakvu, na našim prostorima jedinstvenu, Runner prodavnicu . Pozivam vam vas sve da živimo bolje i zdravije. Trčanje jeste najbolje za početak” – izjavio je Filip Kosanović u ime domaćina.

5

Pored kompletne ponude za trkačke entuzijaste, u RUNNER radnji kupci mogu da koriste specijalne pogodnosti kao što su odevni saveti, saveti o opremi, ishrani i taktikama trčanja.

Tokom čitavog radnog dana kupcima su na raspolaganju obučeni prodavci i bivši profesionalni trkači i maratonci.

U samoj radnji će, svi zainteresovani, moći da dobiju i analizu sopstvenog načina hoda i trčanja na traci za trčanje i izvrše testiranje stopala prilikom izbora odgovarajuće patike.

Radnja će biti i domaćin RUNNER škole trčanja i mesto okupljanja rekreativnih i profesionalnih trkača

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.