Otvoren najveći božićni vašar „Bečki božićni san”

0

U Austriji je prošlog meseca, tačnije 17. novembra 2017, tradicionalno otvoren najveći božićni vašar „Bečki božićni san. Ove godine će 20 vašara sa više od 982 štanda ugostiti Bečlije i posetioce iz celog sveta.

(Fotografija: „Bečki božićni san”, 2017; „Stadt Wien Marketing GmbH”)

Goste očekuju različiti kulinarski specijaliteti (začinski čajevi, topla čokolada, kuvano vino, punč, kolači, torte, čokoladne bombone), aromatične sveće od pčelinjeg voska, novogodišnji ukrasi i mnogo kreativnih ideja za praznične poklone, ali i bogat muzički program, carska kulisa i razne umetničke rukotvorine.

(Fotografija: „Bečki božićni san”, 2017; „Stadt Wien Marketing GmbH”)

Takođe, u Muzejskom kvartu biće postavljen poseban pejzaž sa umetničkim svetlosnim instalacijama.

(Fotografija: „Viennese Christmas dream”, 2017; „Stadt Wien Marketing GmbH”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend