Događaji Srbija

Otvoren McDonald’s restoran u BIG FASHION šoping centru

Dvadeset i sedmi McDonald’s restoran u Srbiji otvoren je u Višnjici, u okviru BIG FASHION šoping centra. Restoran se prostire na 183 kvadratna metra, poseduje potpuno odvojen prostor za McCafe i sopstvenu baštu i prvi je McDonald’s restoran u ovom beogradskom naselju.

„U novi restoran smo investirali 900.000 evra i direktno obezbedili posao za 35 novih radnika. Restoran u BIG FASHION šoping centru je prvi koji otvaramo od početka godine, a do kraja godine nas očekuje otvaranje još jednog, na auto putu od Niša ka Beogradu. Sve to su pokazatelji stabilnog poslovanja naše kompanije i želje da naša ponuda bude dostupna što većem broju gostiju“, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald’s nastavlja sa uvođenjem najsavremenijih tehnologija, pa će restoran u BIG FASHION šoping centru biti čak šesti objekat koji poseduje terminale za poručivanje – self order kioske. Na tri kioska u restoranu, gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi.

Radno vreme McDonald’s restorana u okviru BIG FASHION šoping centra je od 10 do 22 časa tokom cele nedelje.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.