Događaji Srbija

Otvoren McDonald’s restoran u Ada Mall šoping centru

Dvadeset i osmi McDonald’s restoran u Srbiji, otvoren je danas, u okviru šoping centra Ada Mall.

U novi restoran smo investirali 800.000 evra i direktno obezbedili posao za 30 novih radnika. Restoran u Ada Mall šoping centru je prvi koji otvaramo ove godine i time nastavljamo naš poslovni plan da svake godine otvorimo bar jedan novi restoran i na taj način podržavamo razvoj domaće privrede“, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald’s nastavlja sa uvođenjem najsavremenijih tehnologija, pa će restoran u Ada Mall šoping centru biti čak dvanaesti objekat koji poseduje terminale za poručivanje – self order kioske. Na tri kioska u restoranu gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi. Takođe će se i u ovom restoranu primenjivati made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema. Ovaj restoran takođe poseduje i digitalni meni board.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje