Događaji Srbija

Otvoren jedinstveni Color Studio i Trening Centar u Srbiji

Otvoren je jedinstveni „Color studio i trening centar” na Novom Beogradu u saradnji Tikkurila Srbije i Roma Company. Vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama-Tikkurila, zajedno sa vodećim distributerom materijala za završne radove u građevinarstvu-Roma Company potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pružaju prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju uz dodatnu edukaciju, na jednom mestu.

DSC05596

Funkcionalne prostorije modernog dizajna na površini od 280 m² predstavljaju pravu i originalnu sliku pristupa planiranim profesionalnim edukacijama i treninzima. Glavni cilj otvaranja i funkcionisanja „Color Studia i Trening Centra” je da se profesionalci (arhitekte, dizajneri, projektni biroi, profesionalni izvođači radova, investitori, maloprodaje – partner firme) na profesionalan, kvalitetan i kreativan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene proizvoda za profesionalnu upotrebu u okviru dekorativnog i građevinskog programa,” izjavio je Zoran Ilić, komercijalni direktor u kompaniji Tikkurila.

DSC05898

U kobrendiranoj saradnji sa Tikkurilom, udružili smo se u cilju izgradnje jednog novog pristupa ka potrošačima. Na jedinstveni način želimo da ponudimo uslugu, koja pored korišćenja kvalitetnih proizvoda, nudi i mogućnost savetovanja sa arhitektom. Definisani koncept ima ulogu da zadovolji sve potrebe i očekivanja potrošača pružajući na jednom mestu mogućnost savetivanja sa arhitektom, dobijanje idejnog rešenja, isprobavanje i kupovinu boja i materijala, kao i preporuku za majstora,” izjavio je Nemanja Romandić, generalni direktor Roma Company.

DSC06333

Boja je jedan od najrasprostranjenijih proizvoda na tržištu koji se koristi za dekoraciju. Mogućnost izbora je ogromna: različite boje, stepeni sjaja, teksture i specijalni efekti.

DSC06180

Više informacija možete pogledati na sledećim linkovima:

http://www.tikkurilagroup.com/countries/serbia/o_nama

http://www.tikkurila.rs/boje_za_dekorativu

http://www.roma.rs/

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.