Događaji Srbija

Održavanje tri Sajma u Zaječaru

U Zaječaru će od 30. septembra do 1. oktobra 2016. biti održani peti po redu Međunarodni sajam „Zdravo-domaće-prirodno”, drugi Sajam finansiranja i prvi Sajam turizma.

222(Fotografija: Četvrti Međunarodni sajam „Zdravo-domaće-prirodno”, Zaječar, 2015, RPK Kraljevo)

Cilj Međunarodnog sajma „Zdravo-domaće-prirodno” je da promoviše tradicionalne domaće proizvode i da omogući proizvođačima da razmene znanja i iskustva.

Sajam finansiranja je prilika da se na jednom mestu okupe predstavnici banaka iz Srbije i drugih zemalja, kako bi na jednom mestu predstavili svoje ponude privrednicima i građanima. Pored banaka, svoju ponudu prezentovaće i osiguravajuće kuće.

Jedan od najvažnijih ciljeva Sajma tuirizma je predstavljanje turističkih potencijala, prirodnih resursa, kulturnog bogatstva i turstičkih destinacija sa raznovrsnim sadržajima za odmor, zdravstveni oporavak, sport i rekreaciju.

Zaječar(Fotografija: Zaječar, portal „Banje u Srbiji”)

Najavljeno je učešće većeg broja izlagača iz Srbije, zemalja u okruženju i EU-e. Regionalna privredna komora Zaječar (RPK Zaječar) pripremiće za učesnike i posetioce prateći program kroz edukativne seminare, prezentacije, kao i degustacije proizvoda. Izlagačima je obezbeđen besplatan prostor za izlaganje njihovih proizvoda, a za sve posetioce ulaz je besplatan.

Neposredno pre održavanja Sajmova u Zaječaru, tačnije 22. i 23. septembra 2016. biće tradiconalno održan jubilarni deseti po redu Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi, a trećeg vikenda u septembru biće održani i 59. Dani berbe grožđa – „Grožđebal” u Vršcu.

Tags

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.