Održavanje Međunarodnog sajma „RENEXPO® Energy, Waste & Water 2019” u Beogradu

0

Dvodnevni Međunarodni sajam „RENEXPO® Energy, Waste & Water 2019”, koji će biti održan u hali „Belexpocentar” u Beogradu 24. i 25. aprila 2019, po šesti put će okupti predstavnike industrije, donosioce odluka i stručnjake u oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i upravljanja vodama, otpadnim vodama i čvrstim otpadom. Sajamska izložba i teme konferencija privlače međunarodne izlagače i učesnike u cilju razvoja tržišta Zapadnog Balkana.

U cilju razvijanja poslovne mreže, koordinator programa „Enterprise Europe Network” u Srbiji i Privredna komora Srbije organizovaće poslovne sastanke za investitore, stručnjake i donosioce odluka drugog dana sajma, 25. aprila 2019. Zainteresovane kompanije mogu da se registruju na „RENEXPO®” B2B platformi.

Konferencijski program obuhvata teme hidroenergija, biomasa, energija iz otpada i biogasa, upravljanje čvrstim otpadom, energetska efikasnost i održivi transport. Očekuje se inovativna šesta Međunarodna konferencija „Male hidroelektrane u regiji Zapadnog Balkana”, kao i značajni pomak u razvoju tržišta u sektoru upravljanja otpadom. Peta Međunarodna konferencija o biogasu, odnosno četvrta po redu konferencija „Upravljanje otpadom” ima za cilj da pokrene nove teme i predstavi investicione mogućnosti u Srbiji. Poseban fokus na upravljanje otpadnim vodama biće na radionici za predstavnike javnih komunalnih preduzeća, koju organizuje Nemačko vodno partnerstvo.

Sajamska izložba predstaviće više od 120 kompanija, sa više od 2.000 posetilaca iz 25 evropskih i svetskih zemalja. Među izlagačima koji su potvrdili svoje učešće na ovogodišnjem „RENEXPO®” sajmu u Beogradu su kompanije iz: Austrije, Belgije, Češke, Grčke, Holandije, Nemačke, Poljske i Turske, ali i zajednički štand međunarodnih privrednih udruženja koja žele da predstave potencijalne aktere na tržištu.

Ulaz na sajamsku izložbu je besplatan za posetioce, uz registraciju. Za više informacija posetite ovaj sajt.

(Fotografije: RENEXPO® sajam u Beogradu, 2018; © RENEXPO®)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend