Događaji Srbija

Održana promocija karmina Laza Lips

U Beogradu je održana promocija luksuznih karmina „Laza lips“ renomiranog srpskog šminkera Dušana Lazića Laze, na kojoj su se okupile najlepše žene Srbije, Crne Gore i regiona.

Posle godina rada kao šminker sa najvećim zvezdama i na najvećim projektima i nakon više nego uspešne škole šminkanja koja je iznedrila generacije talentovanih đaka, Laza je rešio da ostvari svoj dečaki san, i da krene sa proizvodnjom šminke. To je u svetu normalna pojava, a na našim prostorima on je prvi šminker koji je pokrenuo sopstvenu proizvodnju.

Lazić Laza
Lazić Laza

LAZA LIPS je visoko kvalitetan ruž za usne koji se proizvodi u dve boje, uvek atraktivne i veoma nosive, crvena i bež boja (perfect red i special nude). Pažljivo odabrani sastojci, dizajn i pakovanje ruža za usne koji doprinose jedinstvenosti ovog proizvoda, pružiće ženama neizmerno zadovoljstvo. Jednako je efektan i kada je jedini make up proizvod na licu i kada je sa kompletnom šminkom.

-Zadovoljan sam, jer sam pre svega ostvario svoj dečački san, oduvek sam želeo da damama posvetim mnogo više od pažnje koju im poklanjam. Na ovaj korak sam se dugo pripremao i posle napornog rada proizvod je u prodaji, u dve varijante perfect red i special nude, kaže Dušan Lazić Laza.

Laza_06

Lazu je inspirisala njegova baka, koja je govorila: „Našminkaj se, stavi karmin“, a on je odlučio da baš on bude prvi koji će lansirati, a planira da se nadoveže sa još mnogo drugih proizovda. Dve boje koje ističu prirodnu lepotu i senzualnost su upravo boja kože i crvena. Nosioci kampanje su pevačica Ilda Šaulić i manekenka Ljiljana Šoškić. Karmin će moći da se kupi u Kralja Petra 36 u Beogradu ili online na www.lazamakeup.com

Laza_22

Te noći su Lazi pružile podršku Ilda Šaulić, koja je došla u društvu sestre Sanele i majke Gordane, Ljiljana Šoškić, kao i  Ana Nikolić, Jelena Tomašević, Melina Džinović, Miloš Nadaždin, Anabela Atijas, Sanja Marinković, Sandra Afrika, Romana, Anastasija Ražnatović u društvu tetke Lidije i njegog supruga, Jadranka Barjaktarović, Marijana Mateus, Indira Radić, Marina Tadić, Marina Visković, Marko Đurovski sa suprugom, Miloš Vuksanović iz Lexington benda sa devojkom  i mnogi drugi. Program je vodila Maja Nikolić.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.