Događaji Srbija

Održana 3. Premium spirits capacility developement konferencija

Coca- Cola Hellenic Srbija bila je tradicionalni domaćin internacionalne Premium spirits capability development konferencije. Ovo je treći put da je kompanija organizovala konferenciju kojoj je prisustvovalo više od 120 učesnika, uključujući  partnere, zaposlene i industriju premijum alkoholnih pića.

Premium spirits konferencija

U okviru konferencije održan je panel sa poznatim i uvaženim gostima kao govornicima (Adrian Golthorpe, vodeći partner u kompaniji Lothar Böhm Associates u Londonu i renomirani svetski stručnjak za brand menadžment, Brian Macintyre iz agencije Orchard Brand Agency, Stanislav Vadrna, direktor i osnivač prestižnog Analog Bartending Instituta i European Nikka Whisky brend ambasador, Tim Simmons, komercijalni direktor IWSR i Spike Marchant, brend ambasador Diageo World Class).

Lokalna HoReCa zajednica je zahvaljujući konferenciji imala uvid u najnoviije trendove u industriji premijum alkoholnih pića, kao i načina i modela poslovanja koje će inspirisati i ohrabriti buduće inicijative strateškog razvoja.

Dieter Moser _ Coca-Cola HBC Premium Spirits General Manager (2)

Prva Premium Spirits konferencija u Beogradu održana je 2013. godine u organizaciji Coca-Cole Hellenic. Činjenica da je ovo treća konferencija koju kompanija organizuje pokazuje stalnu posvećenost poboljšanju kapaciteta za ovu izuzetno važnu poslovnu kategoriju. Takođe, potvrda je kapaciteta tima u Srbiji i Crnoj Gori i izraženog entuzijazma u segmentu premijum alkoholnih pića. Konferencija je bila posvećena isticanju značaja HoReCa segmenta kada su u pitanju premijum alkoholna pića.

Coca-Cola Hellenic Srbija je distributer nekoliko vodećih brendova premijum alkoholnih pića, uključujući Jack Daniels Tennessee Whiskey, Finlandia Vodka, Macallan Single Malt Scotch Whisky i  Remy Martin Cognac.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.