Događaji Srbija

Odrzan turnir u malom fudbalu #DAJGOL – najbolja ekipa Gardec iz Grocke

Ekipa Gardec osvojila letnji turnir „Daj gol“ – glavna nagrada sređivanje terena u kraju

adidas i Đak Sport nagradili najbolje gradske ekipe u malom fudbalu

U pravoj najvijačkoj atmosferi, održano je finale beogradskog letnjeg turnira u malom fudbalu, „Daj gol“, na terenu KK Partizan na Kalemegdanu. Među 16 ekipa koje su se kvalifikovale, najbolji je bio tim Gardec koji je osvojio glavnu nagradu: uređenje terena za mali fudbal u kraju u kome žive. Drugoplasirani je tim 13. maj, a treće mesto zauzela je ekipa Grocka.  adidas i Đak Sport pored glavne nagrade obezbedili su za prva 3 tima turnira godišnje pretplatne karte za utakmice FK Partizan odnosno FK Crvena zvezda, po izboru.

Fotograf je Antonio Ahel
Fotograf je Antonio Ahel

Ekipe su se sastojale od po 3 igrača, svaka utakmica je trajala 8 minuta. Timovi su se prijavljivali za turnir putem Facebook-a: www.facebook.com/djaksportskaoprema kao i u Đak Sport prodavnicama u Beogradu, a najboljih 16 je prošlo kvalifikacije koje su održane tokom jula meseca. Takmičare je najavljivao glumac Bojan Perić, inače poznat kao veliki fudbalski fan. Posetioci i takmičari imali su priliku da se upoznaju i sa najnovijim kopačkama X i Ace koje od ove fudbalske sezone nose najbolji igrači sveta.

Fotograf je Antonio Ahel
Fotograf je Antonio Ahel

Po prvi put u Srbiji #BETHEDIFFERENCE fudbalska revolucija menja igru iz korena, a adidas je doneo novu igru u krajeve grada koji su poznati po punim terenima i dobrim igračima fudbala.

Fotograf je Antonio Ahel
Fotograf je Antonio Ahel

#BETHEDIFFERENCE

#DAJGOL

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.