Događaji Srbija

Održan šesti festival mladog vina Tikveš vinarije

U godini kada slavi 130 godina postojanja vinarija Tikveš je u Kavadarcima 14-15. novembra organizovala šesti put „Tikvešov festival mladog vina“ koji je jedinstvenog koncepta u regionu predstavljen prvi put 2010. godine.

Marko Stojaković-enolog, Igor Ilievski-generalni direktor, Svetozar Janevski Predsednik Upravnog odbora  Tikveš

Stručna javnost i iskusni poznavaoci vina kao i prijatelji vinarije Tikveš imali su priliku da nazdrave za sve dosadašnje i buduće uspehe vinarije i da prvi probaju novo vino iz poslednje berbe, kao najavu za novu vinsku godinu. Prvi komentari posetilaca na degustaciji su izuzetno pozitivni. ,,Tikveš„ je i ove godine kreirao vina odličnog kvaliteta iz izuzetno rodne godine.

ATMOSFERA FESTIVAL MLADOG VINA VINARIJA TIKVEŠ

Svečanosti su prisustvovali mnogobrojni ambasadori, ljudi iz sveta biznisa, poznate ličnosti, somelijeri i ljubitelji vina. Muzički program bio je prava poslastica za sve posetioce. Prvi dan su se predstavili Tavitjan brothers, potom je Vlatko Stefanovski publiku oduševio svojim nastupom, a nastavak druženja bio je rezervisan za DJ Dragana B. Kostića. Drugog dana Festivala mladog vina publiku je na noge podigla Tijana Dapčević koja je uvek dragi gost kada dođe u rodnu Makedoniju. Muzički program sinoć je svečano zatvorio nastupom DJ Dragan B. Kostić.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.