Događaji Srbija

Održan prvi “UNIQA Wellness & Spa Fest”

Prvi “UNIQA Wellness & Spa Fest” u Srbiji, posvećen zdravlju i preventivi, uspešno je održan, u Kongresnom centru Novosadskog sajma.

Zemlja partner ovog novog festivala je Indija, a ambasadorka ove zemlje, NJ.E. Narinder Chauhan, pozdravila sve posetioce Festa, podsetivši da je Indija kolevka tradicionalne medicine, joge, ajurvede i homeopatije i izrazila zadovoljstvo što su ljudi u Srbiji prepoznali važnost ovih drevnih veština.

Predstavnici UNIQA osiguranja sa organizatorima
Predstavnici UNIQA osiguranja sa organizatorima

Kompanija UNIQA, kao aktivni promoter zdravih navika i stilova života u cilju prevencije i očuvanja zdravlja, prepoznala je važnost širenja kulture korišćenja wellness usluga i stoga odlučila da podrži prvi festival ovog tipa u Srbiji.

Jedan od načina na koji širimo svest građana o važnosti prevencije i brige o zdravlju, jeste kroz MedUNIQA privatno zdravstveno osiguranje, koje građanima obezbeđuje pokriće troškova lečenja u preko 550 najboljih privatnih i državnih zdravstvenih ustanova u 60 gradova, uz dostupnost lekara 24 časa dnevno.

Kako su svi klijenti MedUNIQA privatnog  zdravstvenog osiguranjaujedno i članovi UNIQA Vital kluba, koji neguje i promoviše korišćenje wellness usluga, svi oni imaju  mogućnost da iskoriste brojne pogodnosti koje ono pruža,  kao što su:

  • popusti u brojnim fitness centrima i spa hotelima širom Srbije
  • prisustvo godišnjim seminarima na temu zdravlja, zdrave ishrane i „stress managementa“
  • saveti fitness trenera

U Kongresnom centru Sajma, svi posetioci su se našli u zamišljenoj wellness zoni, u kojoj su, simultano, imali priliku da uživaju u raznovrsnim masažama, vežbaju sa najvećim yoga, fitness i Tai Chi instruktorima, posavetuju se o zdravoj ishrani ili o nezi lepote. Tokom prvog UNIQA Wellness & spa festivala, ekskluzivno je promovisan i prvi wellness ambasador u Srbiji. Ambasadorska lenta uručena je Peđi Filipoviću, osnivaču wellness koncepta u Srbiji i suorganizatoru Festa.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.