Održan 6. Belgrade Wedding & Gold Show u Crowne Plaza hotelu

0

Proteklog vikenda je u Crowne Plaza hotelu uspešno održan tradicionalni godišnji sajam venčanja na kojem su kroz čitavu lepezu sadržaja prezentovani najnoviji svetski trendovi za predstojeću sezonu venčanja.

Organizator sajma, magazin Reci Da, se i ove godine potrudio da posetiocima ponudi kvalitetan sadržaj, okupljajući kvalitetne, savremene i raznovrsne izlagače iz svih oblasti vezanih za organizaciju venčanja. U prilog kvalitetu i važnosti ovog događaja govori i činjenica da je svoje proizvode i usluge predstavilo preko 70 izlagača, što je do sada rekordan broj.

IMG_7408

Foto: Tatjana Borak / Fabrika Fotografa

Budući mladenci, kao i ostali posetioci, imali su priliku da vide najnovije modele venčanica koje su predstavili Studio Prostor, Tijana Todorović, Predrag Đuknić, Atelje Amo Lusso, Lepa Danojević, Jelena Stefanović, Mirjana Vujčić, modni studio White Design, modna kuća Dar…

Posetiocima su svojom ponudom bili od pomoći i zlatari bogatim izborom vereničkog prstenja i burmi.

Kao i prethodnih godina dezertnim poslasticama istakli su se Anči kolači i Popo Loco, a pored poslastica moglo se uživati u ponudi cvetnih dekoracija različitih cvećara.

Foto: Tatjana Borak / Fabrika Fotografa

Foto: Tatjana Borak / Fabrika Fotografa

Što se ponude lokacija za venčanja tiče naročitu pažnju su privukli hoteli Crowne Plaza, Radison Blu Old Mill, Falkensteiner, MK Resort, kao i mnogobrojni restorani i splavovi.

Sa sigurnošću bismo mogli reći da je 6. Belgrade Wedding&Gold Show uspešno realizovan i nadamo se da će i naredne godine svojom kreatinom energijom i inovacijama ulepšati i olakšati mnogim budućim mladencima da što lakše izgovore sudbonosno „Da“.

Atmosferu sa ovog događaja možete pogledati u galeriji fotografija čija je autorka Tatjana Borak, kao i ateljeu Predraga Đuknića koji nam je za potrebe fotografisanja ustupio jedan od svojih modela venčanica.

Galerija

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend