Događaji Srbija

Održan 14. Magic Night u Vrnjačkoj Banji

Četrnaesti Magic Night održan je ovog vikenda u Vrnjačkoj Banji, a hotel Zepter je bio domaćin dešavanja. Manifestaciju je otvorila revija mlade dizajnerke Dijane Jovičić koja je vanvremenskim komadima uz dobro odabranu muziku predstavila svoju kolekciju pod nazivom „Skin“.

Tango magični nastup plesnog para iz skole Tango Natural sve prisutne je ostavio bez daha.


Modna kuća Allegra i kreatorka Tanja Šepić predstavili su nove kolekcije koje odišu urbanim stilom i elegancijom.


Modeli su kao modne aksesoare nosili upravo Tesla Light Wear naočare kompanije Zepter. Ove naočare su veoma korisne jer štite oči od stresa. Mogu da se nose u svim vremenskim uslovima, danju i noću, u toku vožnje ili korišćenja kompjutera.

Modna kuća Balextra sa svojim minimalističkim stilom, elegantnim i sofisticiranim detaljima brine da sve dame zablistaju svakoga dana u najlepšem svetlu. Moda, kvalitet i stil je svakodnevni zadatak uspešnog i kreativnog Balextra tima.

Pored zvaničnog programa učesnici Magic Night događaja imali su priliku da posete znamenitosti Vrnjačke Banje kao i vinariju „Grabak“ gde ih je dočekala prijatna atmosfera, vino i muzika.

Revija Bate Spasojevića zatvorila je ovogodišnji Magic Night u Vrnjačkoj banji sa velikim stilom.

Na ovom putovanju u carima Vrnjačke Banje uživali su Aleksandar i Jelena Gajsek, Aleksandar Gajović sa suprugom Tanjom, Vesna Jugović ,Nigor i drugi….a Magičnu noć kao voditeljski par začinile su Ivana Stanković i Ivon Jafali.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.