Održan 14. Deichmann Magic Night

0

Modna manifestacija Deichmann Magic Night održana je u luksuznom odmaralištu Terme Olimia, u Sloveniji, od 7. do 10. juna. Događaj su ulepšale mnogobrojne aktivnosti u prestižnom wellness centru, kao i izlet u obližnje mesto Olimje. Terme Olimia čini kompleks hotela, a predstavlja izuzetnu oazu mira koja pruža zadovoljstvo svim čulima i savršen otklon od užurbanog i stresnog načina života. U svojoj bogatoj ponudi nudi veliki broj otvorenih i zatvorenih bazena sa termalnom vodom, uživanje u različitih vrstama finskih i parnih kupatila, aromatičnih masaža i druge welness sadržaje koji svakog gosta inspirišu na opuštanje. Welness Orhidelia je proglašen devetu godinu za redom za najbolji welness centar u Sloveniji. U sklopu kompleksa je i Family welness Termalia gde je sve uređeno za porodično uživanje. Poznata lica i novinari imali su priliku da uživaju u čarima ovog kompleksa, a tako i u bogatom programu putovanja.

Deichmann magično veče otvorila je revija Deichmann cipela, a vredi napomenuti da je ova kompanija proglašena za najboljeg proizvođača obuće u Evropi.

Na modnoj reviji modeli su nosili aktuelnu kolekciju obuće sa kojom možemo elegantno i smelo da zakoračimo u predstojeće leto. U sklopu modnog programa prisutni su imali priliku da vide i nove modele slovenačke dizajnerke Sanje Veličković i kreatorke brenda Allegra Tanje Šepić. Za besprekornu sminku i frizuru bio je zadužen profesionalni tim Fakulteta za estetiku i kozmetologiju. Veče je upotpunjeno nastupima pevačice Alke Vuice i muzičara Nigora. Takođe, na pisti, u ulozi modela, našle su se mnoge naše poznate ličnost iz sveta medija, dok su ih iz prvih redova, kao gošće događaja, pažljivo posmatrale Biljana Krstić i Gorica Popović.

Kako bi autentičnost ovog mesta bila u potpunosti dočarana gostima i učesnicima Deichmann Magic Night događaja, organizovana je poseta obližnjem selu Olimje, po kojoj su terme dobile naziv. Prisutni su imali priliku da vide manastir, čija je unutrašnjost rađena u baroknom stilu.

U manastiru se nalazi jedan od najvećih pozlaćenih oltara u Sloveniji. Takođe, kako su pravila nekada nalagala, svaki manastir je morao da ima svoju apoteku, pa se tako upravo ovde nalazi treća najstarija apoteka u Evropi. Izlet je zaslađen odlaskom u Čokoladnicu, a nije izostala ni tradicionalna poseta farmi jelena. Domaće vino i pivo, uz degustaciju lokalnih specijaliteta, a tako i turnir u golfu izmamili su osmehe svih prisutnih i učinili atmosferu putovanja još čarobnijom.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend