Događaji Srbija

Objavljen program predstojećeg 4. Belgrade Venture Foruma

Četvrti Belgrade Venture Forum održaće se od 12. do 14. novembra, u hotelu Crowne Plaza, u Beogradu, i ugostiće brojne investitore, preduzetnike i ostale zainteresovane koji će biti u prilici da čuju vodeće svetske govornike i poslovne ljude, razmene ideje i informacije o inovacijama, investicijama, preduzetništvu i liderstvu.

Belgrade Venture Forum

Teme o kojima će biti govora na ovogodišnjem događaju su priče o pametnim i digitalnim gradovima, budućnosti i trendovi u oblasti finansija i platnih sistema, edukaciji u oblasti preduzetništva, investiranju… Detaljan program možete pogledati OVDE.

Ono što ne biste trebali da propustite je predavanje Dejvida Goldsmita, kojeg nazivaju “Peterom Drukerom našeg doba”, a on će tokom foruma predstaviti svoje “liderske alate za redefinisanje vaše budućnosti”. Osim Dejvida, publici će se predstaviti i Dik Li, predsednik Value Innovations, Inc, koji će objasniti kako možemo razumeti lanac vrednosti i identifikovati ključne klijente tokom inovacionog procesa.

Više informacija o događaju i mogućnostima prijavljivanja možete pronaći OVDE.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje