Događaji Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Novo plesno iznenadjenje se sprema u Beogradu

Poziv za nove plesace uz instrukcije Milana Gromilića

Čuvari Tajne su nedavno iznenadno zaplesali na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu. Upravo se spremaju da otkriju novu tajnu, “Tajnu Beograda”.  Ovoga puta, veliki majstor plesa, učitelj Čuvara Tajne, Milan Gromilić, poziva sve ljude da se pridruže u novom plesnom iznenađenju. Ideja je da  deca, odrasli, stariji ljudi plešu zajedno, jer samo ako su svi Čuvari Tajne, podiže se lep i radosan talas u gradu Beogradu i u celoj zemlji.

Čuvari tajne
Čuvari tajne

U cilju kreiranja što veće grupe plesača, pripremljen je video u kome Milan Gromilić pokazuje korake koje svako može da nauči, da spreman dođe na probu i da sa ostalim Čuvarima počne da iznenađuje Beograđane, Srbiju i region. Video sa instrukcijama, može se pogledati na linku:  VIDEO INSTRUKCIJE- duža verzija i VIDEO INSTRUKCIJE – kraća verzija.  Prijave za novi ples i otkrivanje još jedne Tajne Beograda mogu se slati  putem Facebook strana: The Secret of Belgrade i  Plesna škola Cha-Cha Moon, na Tviteru:twitter.com/TajnaBeograda ili na Instagramu: instagram.com/thesecretofbelgrade. Dovoljno je poslati ime i prezime, mesto boravka, e-mail i kontakt telefon. Svi plesači koji se prijave učestvovaće u novom videu.

Čuvari tajne
Čuvari tajne

U isto vreme otvoren je i poziv za predloge novih lokacija za ples. Najbolje ideje za mesto održavanja iznenadnog  plesnog performasna nagrađuje partner celog projekta, Reebok, a nagrada će biti uručena na otkrivanju naredne Tajne Beograda, vrlo uskoro. Biti bolja verzija sebe je moto kojim se Reebok rukovodi, kao i Čuvari Tajne. Ideja je da se ambijent života obogati pozitivnom energijom, koju Beograd ima u neograničenim količinama, jer Beograd je grad koji je plesao i kada je bilo najteže.

Da podsetimo, 10. jula su plesači zaplesali i iznenadili posetioce aerodroma, a planira se serija plesnih perfomansa sa višim ciljem: ceo projekat biće zaokružen velikim događajem svetskih razmera čiju lokaciju za sada znaju samo plesači – Čuvari Tajne.  Kako je bilo na aerodromu „Nikola Tesla“ može se pogledati na sledecem videu.

https://www.youtube.com/watch?v=7A1xDh7S7M4&feature=youtu.be

Naši sportisti, košarkašice, vaterpolisti, teniseri, plešu pred pobedu, jer ples je energija pobede. Cilj je zajednički trijumf duha i da se stvarnost oboji u lepše boje.

  “Nikada ne znate gde možemo ponovo zaplesati…ali pratite nas i zaplešite sa nama!”

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.