Događaji

NOVO NORMALNO: Najzanimljivije izdanje Ženske priče dosad dočekano ovacijama oduševljene publike!

marina.djarmati.ka@gmail.com'
  • June 12, 2020
  • 2 min read
  • 20 Views
NOVO NORMALNO: Najzanimljivije izdanje Ženske priče dosad dočekano ovacijama oduševljene publike!

U klubu hrvatskih glazbenika SAX!, u utorak je održan sedmi ovosezonski talk-show „Ženska priča“ na temu NOVO NORMALNO, na kojem je komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila prave znalce na temu: specijalista radiologije dr. Natka Becka, psihologinju Tomicu Šćavinu i voditelja Zorana Šprajca.

Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Svi željni edukativnih, zanimljivih i zabavnih priča, uživali su na još jednom rasprodanom talk -showu u klubu Sax!, za što su zaslužni gosti večeri koji su pričali na temu NOVO NORMALNO, uz odgovaranja na mnogobrojna pitanja iz publike. Gosti su u dobrom raspoloženju tematizirali situaciju u Hrvatskoj nakon epidemije Covida -19  i nedavnog potresa u Zagrebu.

Bilo je zanimljivo poslušati medicinsko stajalište specijalista radiologije, dr.Natka Becka koji je publici argumentirano nastojao objasniti sve nejasnoće oko virusa, od brojnih teorija nastanka do teorija zavjera, eksponencijalnom širenju i stopi smrtnosti, uz jasnu poruku da nitko ne zna hoće li biti drugog vala.

Publika je oduševljeno slušala psihologinju i terapeutkinju Tomicu Šćavinu koja je pričala o dugoročnim posljedicama izolacije, uz praktične savjete poput tjelesno orijentirane psihoterapije za lakše nošenje sa stresom, uz napomenu kako smo ipak iz svega ovoga naučili koliko je važan ljudski kontakt, zbog čega upravo virtuala nikada neće zamijeniti realnost.

Publiku je nasmijao i razveselio voditelj Zoran Šprajc koji se u poznatom šarmantnom, ali svakako i direktnom stilu osvrnuo na rad kriznog stožera. Bilo je tu pohvala, ali i očekivanih kritika, uz napomenu kako je ipak spomenuta epidemija daleko više ekonomski osakatila državu te da egzistencijalne nuspojave tek slijede u narednim mjesecima.

Iz talk-showa “Ženska priča” pozivaju sve posjetitelje da uživaju s njima i u idućem izdanju u srpnju kada zatvaraju uspješnu sedmu sezonu.

Fotografije: PR

 

Podeli ovaj tekst:
marina.djarmati.ka@gmail.com'
About Author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.