Događaji

Novih 11 pesama popularnog muzičara eksluzivno na mobilnoj aplikaciji “mts Željko Joksimović”

Korisnici mts mreže ekskluzivno će imati priliku da slušaju novih 11 pesama jednog od najpopularnijh pop muzičara u regionu, Željka Joksimovića, putem mobilne aplikacije „mts Željko Joksimović“. Aplikacija će biti dostupna za prvih 130.000 mts korisnika na Google Play i na App Store do 30. septembra  i besplatna je za preuzimanje.

Predstavnici medija premijerno su mogli da čuju Željkove nove pesme na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu Square Nine. Popularni muzičar je istakao da je izuzetno zadovoljan zbog saradnje sa Telekomom Srbija, sa kojim već drugi put zaredom izdaje album.

Telekom i Željko Joksimović - mondo goran sivački
Željko Joksimović i Natalija Jegdić – mondo goran sivački

Srećan sam jer smo izabrali jedinstven način promocije – mobilnu aplikaciju sa streamingom pesama. Ovaj album sam radio nekoliko godina i trudio se da svaka pesma bude malo umetničko delo. Nekoliko njih je zaslužilo da bude A1, ali sam odlučio da to bude ’Zvezda’ – pesma za koju sam siguran da će obeležiti moju karijeru”, rekao je Joksimović na veoma posećenoj konferenciji za novinare.

Telekom i željko joksimović mondo goran sivački 35
Telekom i Željko Joksimović – Mondo Goran Sivački
telekom i željko joksimović mondo goran sivački
Telekom i Željko Joksimović – Mondo Goran Sivački

Izvršna direktorka za privatne korisnike Telekoma Srbija, Natalija Jegdić, izjavila je da su digitalni mediji izazvali revoluciju u muzičkoj industriji, dodajući da Telekom Srbija nastoji da inovativnim servisima uvek iznova obogati iskustvo svojih korisnika. „Uvek se trudimo da obradujemo naše korisnike novim i ekskluzivnim sadržajima, pa smo ovog puta fanovima Željka Joksimovića omogućili da premijerno čuju svih 11 pesama sa njegovog novog albuma koji izlazi u septembru. Osim toga svi korisnici koji skinu aplikaciju dobiće i dodatni sadržaj kao što su priče o tome kako je svaka pesma nastala. Takođe su pripremljene i ekskluzivne fotografije i niz materijala koji ćemo dodatno plasirati “, dodala je ona.

Natalija Jegdić uverena je da će mts korisnici pomoću aplikacije u potpunosti uživati u preslušavanju dugo očekivanog albuma jednog od najboljih pop izvođača u našem regionu.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.