Događaji Hrvatska

Nezaboravna proslava Dana žena u režiji 4looka i Stiluete

Dan žena uz 4look i Stiluetu događanje je koje je jučer okupilo 150 uzvanika koji su uživali u nesvakidašnjem programu i brojnim sadržajima koje su organizatori pripremili.

Višemjesečne pripreme rezultirale su predstavljanjem tri blogerice koje su mlade i inspirativne žene te su se odlučile na promjene boje kose nadahnute prekrasnim bocama Bottega pjenušaca. Tena Ćorić, Anita Dundović i Stella Mešić zasjale su u novom looku za koji se pobrinuo 4look tim uz pomoć Kemon profesionalnih proizvoda za kosu, La Vetrina i optika Vid iz Rijeke. Djevojke nisu krile zadovoljstvo, istaknule su profesionalnost i ugodu cijelog tima te naglasile kako svima preporučuju da se odvaže na promjenu.

Uz partnere večeri, Bottega pjenušce i Ebba’s Cuisine svi gosti su uživali u finim kapljicama i slatkim delicijama, savršenom spoju ugode, a kako bi svi otišli još sretniji i zadovoljniji 4look se pobrinuo nagradivši goste vrijednim darovima frizerskih i kozmetičkih usluga u salonu, kao i poklon paketima koje su omogućili Bottega Gold prosecco i Acca Kappa, vrhunski talijanski brand niche parfema!

Vrijedne darove pripremili su i riječki centar Nomas Vello koji je dijelom poznate španjolske franšize te ima u svojoj liniji proizvode i usluge od kojih je najpopularnija fotoepilacija – trajna depilacija  koju su u Rijeci prepoznale žene, ali i muškarci. Proljeće je pred vratima, sad je idealno vrijeme!

Poznati brand Catrice bio je dijelom Stilueta cornera te je vrhunska šminka privukla brojne znatiželjne poglede, a pet poklon paketa otišlo je u prave ruke. Stilueta corner privukao je veliku pažnju i zahvaljujući suradnji s Mašnicom, predstavljen je planer koji sadrži brojne novitete. Planer je to koji motivira i inspirira, podsjeća na ljepotu života, snagu ljubavi i snagu žene koju svaka od nas nosi u sebi.

Porsche Inter Auto simbol je klase i kvalitete, brand koji oduševljava profesionalnim i toplim pristupom poznat i priznat diljem Hrvatske, prepoznao je projekt te se priključio gradskim automobilom koji se savršeno uklopio u viziju gradskog izlaska tri blogerice te je bio savršen galantan zavodljiv partner sessiona.

Uz latice ruža, Bottega kapljice čistog užitka, odličnu atmosferu, sreća se osjetila u svakom kutku ove riječke beauty oaze. Predstavljena je kampanja te cijeli proces priprema kojemu je najljepša kruna svega svakako bila večer za pamćenje u srcu Rijeke koju su jučer rado pohodili gosti iz Istre, otoka i Zagreba!

Fotografije: Ivor Mažar

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.