Događaji Srbija

NewMoment PR Agencija dobitnik je tri nagrade na #Prijem2016

New Moment  PR Agencija dobitnik je tri nagrade za komunikacije na tradicionalnom 19. po redu PRijemu, koji je u organizaciji Društva Srbije za odnose sa javnošću održan u Mikser House-u.

 

Nagrađeni projekti su: „Dugme za pomoć” u kategoriji Komunikacija u neprofitnom sektoru, projekat „Žene u biznisu”, urađen u saradnji sa kompanijom Banca Intesa u kategoriji PR komunikacije u integrisanim kampanjama i projekat „Reci to čokoladom” za klijenta Soko Štark, u kategoriji Brand PR.

Nagrađeni projekat „Dugme za pomoć“ inspirisan je činjenicom da svakoga dana stotine žrtava trgovine ljudima preveze kroz našu zemlju. U nameri da pomogne žrtvama pre nego što bude prekasno, Agencija je razvila Dugme za pomoć, jednostavan mehanizam koji žrtvama može spasiti život.

New Moment i Soko Štark

Glavna ideja projekta „Reci to čokoladom“ bila je da potrošačima poklonimo lične poruke  koje će sami kreirati i inspirisati ih da te poruke namene onima do kojih im je najviše stalo. U toku četiri dana promocija, akadmeski slikari u ulozi kaligrafa, ispisali su preko 1.100 ličnih poruka direktno na čokoladi.

Cilj projekta „Žene u biznisu“ sa kompanijom Banca Intesa bio je informisati preduzetnice u Srbiji o specijalizovanoj kreditnoj podršci prilagođenoj njihovim potrebama, ali i osnažiti percepciju klijenta da je Banca Intesa njihov stabilan oslonac i pouzdan partner koji im pomaže da unaprede poslovanje.

Ove godine na adresu Društva Srbije za odnose sa javnošću pristiglo je čak 87 radova, raspoređenih u 11 različitih kategorija, dok su se u finalnom izboru našla 33 rada iz korporativnog, javnog i neprofitnog sektora.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.