Događaji Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Nesvakidašnji performans u Poletu: Američki umetnik Andi The Doorbum pred beogradskom publikom!

Andi The Doorbum, poznati američki muzičar, performer i vizuelni umetnik koji trenutno živi i radi u Los Anđelesu, nastupiće 26. maja od 20h u Galeriji Polet.

Njegovo stvaralaštvo čini mešanje prepoznatljivog sirovog zvuka snažnih živih vokala koji uz svetla, kostime i neverovatne scenske pokrete i efekte, stvaraju nezaboravnu umetničku viziju live iskustva, objedinjujući čudno i nestvarno.

Živeći i radeći uz načelo „Ako je život rat, onda je umetnost moje oružje. Dakle, ili ću stvarati ili propasti“, Andi The Doorbum publici pruža jedinstveni šou kojim, pre svega ističe vizije i ideje svog unutrašnjeg sveta, prenoseći ih kroz umetnost i muziku na publiku koja nastupe ovog nesvakidašnjeg performera često opisuje mračnim, nadrealnim i uznemirujućim.

Njegovi nastupi zapaženi su na mnogim festivalima, a najskoriji projekat ovog originalnog američkog umetnika vezan je za kratki SF film nezavisne produkcije pod nazivom Bring Water u kome će Andi The Doorbum kroz svoje kostime prikazati distopiju čovečanstva koje, u nomadskim grupama, luta pustinjom u potrazi za vodom i u stalnoj borbi za opstanak. Danas radi u svom ručzno irađenom kućnom studiju u Inglewood-u.

Ako volite Neurosis, Dead Can dance, Toma Waitsa, Dark Cabaret, ali i radove Matthew Barney-ja, ne propustite ritualni magijski pristup savremenoj umetnosti Andy the Doorbum-a! Ulaznice su u vidu donacije prema slobodnom osećanju.

Više informacija na zvaničnom eventu

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.