Događaji Srbija

Nakon 3. Music Test Festivala počele pripreme za narednu sezonu

Pronalazak puta do publike i mogućnosti da se čuje njihova autorska muzika, nastavio se na drugoj Music Test audiciji koja je održana 19. novembra 2017. Šesnaest novih učesnika pokazalo je šta znaju na sceni Wurst Platz Bar. Pobedili su volja, želja i prijateljstvo, kao i svi učesnici koji su ovim putem obezbedili sebi kartu za četvrtu sezonu muzičke revije na otvorenom.

Music Test naredne godine, tačnije tokom juna 2018. godine, otvoriće svoja vrata svim zainteresovanim ljubiteljima dobre muzike ispred Muzeja Jugoslavije u Beogradu. U pripremi je bogat muzički program sa dosta poznatih, domaćih i stranih izvođača. U programu će učestvovati i Music Test izvođači iz treće sezone koji će imati priliku rame uz rame sa poznatima da izvode svoje autorske pesme. Publika će prvog meseca leta uživati u tri poznata Music Test žanra (pop, rok i hiphop), kao i gostima iznenađenja. 

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.