Najveće okupljanje gejmera u Novom Sadu!

0

Ovog leta u Novom Sadu sve posetioce očekuje jedinstveno i neponovljivo gejming iskustvo – International Gaming Festival (IGF). Od 08. do 10. jula u Velikoj dvorani SPENS-a okupiće se najpoznatiji i najbolji gejmeri koji će se takmičiti u 10 najaktuelnijih svetskih igara. To su kompjuterske igre League of Legends, Counter Strike: GO, Hearthstone i Dota 2, igre na konzoli PS4 Mortal Kombat X, FIFA 2016 i PES 2016, kartaška igra Magic the Gathering i društvene igre X-wing i Catan. Prijave za turnire su u toku, a sve dodatne informacije možete naći na sajtu www.internationalgamingfestival.com.

Osim takmičarskog dela na IGF-u će biti i festivalski deo koji je namenjen svim posetiocima.

Svi koji dođu na IGF moći će da posete zanimljive izložbe maketa aviona, brodova, podmornica, tenkova, lego konstrukcija, Star wars figura i stripova, da obiđu muzej konzola, da pogledaju filmska ostvarenja svetske produkcije, učestvuju u brojnim radionicama i poslušaju predavanja stručnjaka. Svi zainteresovani imaće priliku i da isprobaju neke od najmodernijih tehnologija, kao i da zaigraju neke od preko 200 igrica koje će im biti na raspolaganju.

Poseban deo biće posvećen i umetnosti stripa. Grad nije grad bez bioskopa, pa će tako u IGF bioskopu biti prikazani dokumetarni i animirani filmovi, kao i direktni prenosi glavnih turnira. Na festivalu će nastupiti i popularni jutjuberi Supreme Nexus, No Sysa, Kika, Nexen4Games, PCAXE, Cone, Stuberi, Marko V i drugi. Svi prisutni imaće priliku da se fotografišu i razgovaraju sa njima.

Karte za festival su puštene u prodaju i dostupne su u svim Gigs Tixovim objektima, kao i na blagajni SPENS-a. Trenutno je u toku promo period koji traje do 04. jula. Paket ulaznica za tri dana za vreme promo perioda je 800 dinara. Nakon toga cena trodnevne ulaznice biće 1.000 dinara. Cena karte za jedan dan iznosi 400 dinara, dok će na sam dan Festivala iznositi 500 dinara. Za decu mlađu od 12 godina obezbeđen je popust od 50 odsto.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend