Događaji Srbija

Najbolje mesto u Beogradu, Bitefartcafe, puni petnaest godina!

Klub koji je ušao u kult negovanjem kvalitetne muzike, ovog vikenda slavi jubilej. U petak, 11. novembra i subotu, 12. novembra, omiljeno mesto ljubitelja najboljeg noćnog provoda i najkvalitetnije muzike, slavi petnaesti rođendan. Bitefartcafe je ovom prilikom pripremio bogat muzički program, koji će goste provesti kroz istorijat rada kluba.

Najbolje mesto u Beogradu, Bitefartcafe, puni petnaest godina!
Međutim, to će biti najzanimljiviji čas istorije ikada. Gosti će imati priliku da se provedu i izigraju uz dobro poznate hitove koje će izvoditi čak 6 kaver bendova, koji su obeležili provode vikendom prethodnih petnaest godina. Petak veče će započeti uz Jim Walsh bend, jedan od prvih bendova koji je zasvirao na bini starog kluba, dok će žurku nastaviti Girls, Boys and Toys i Loco. Sutradan će se nastupiti legende klabinga Perpetuum Mobile i Makao i dobrom energijom zaokružiti ove dve večeri.

Najbolje mesto u Beogradu, Bitefartcafe, puni petnaest godina!
Samo dan kasnije, u klubu Bitefartcafe će nastupiti jedan od najbitnijih savremenih džez izvođača, Hose Džejms, u sklopu Musicology Barcaffe Sessions, 13. i 14. novembra. Ako je program petka i subote predstavljao istoriju kluba, onda koncert Hose Džejmsa predstavlja njegovu budućnost i koncept kome će Bitefartcafe na dalje i težiti.

Karte za ovaj koncert, kao i sve koncerte muzičkog serijala Musicology Barcaffe Sessions se mogu kupiti na prodajnim mestima eventim.rs i ddtickets.rs, kao i online. 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.