Događaji Srbija

Muzičko-plesni performans večeras na Sava Promenadi

Na Sava Promenadi, na Platou preko puta podmornice, uz samu obalu reke, večeras sa početkom u 20 časova, kompanija Belgrade Waterfront upriličiće muzičko-plesni performans za sve posetioce, u cilju obeležavanja Međunarodnog dana muzike.

Tokom tročasovnog programa posetioci će imati priliku da uživaju u jazz, tango, evergrin i filmskoj muzici, kao i nastupu profesionalnih plesača, koji će nakon predviđenog scenskog programa, nastaviti neformalno druženje sa prolaznicima, pozivajući ih da im se pridruže u plesu pod zvezdama. Na Sava Promenadi, koja će, uz pomoć specijalno osmišljene rasvete, biti pretvorena u pravi podijum za igru, posetioci će uživati u muzici i spektakularnim potezima profesionalnih igrača, a istovremeno će imati priliku i da se sami oprobaju u igri. Posebnu čar manifestaciji pružiće neposredna blizina reke i otvoreno beogradsko nebo.

SAVA NOVA,koncert nada pavlovic,Zarko dancuo i Beti Djordjevic
Beograd 1804 2016
photo Predrag Mitic

Za kvalitetan muzički program biće zadužen bend u čijem su sastavu dva vokala, kao i miks različitih instrumenata – violine, udaraljki i klavira, kako bi na najbolji način posetiocima dočarali fuziju zvukova. Prepustite se ritmu i uz romantične tonove plesom na Sava Promenadi i simbolično obeležite dolazak leta!

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.