Montenegro International Fantastic Film Festival od 8 – 11 oktobra

0

Montenegro International Fantastic Film Festival – MONTIFFF ove godine biće održan u Tivtu, od 8-11 oktobra, u Porto Montenegro, u Zbirci pomorskog nasljeđa, podmornici P-821 Heroj i u Centru za Kulturu Tivat, pod kreativnim i organizacionim vođstvom mlade holivudske rediteljke Gale Goliani. MONTIFFF ima viziju da u prvi plan istakne žanrovski film – trilere, horore, naučno-fantastična i bajkovita ostvarenja.

Na Montifff-u će biti prikazana dva filma koja do sad niko u Evropi nije imao prilike da vidi! Reditelj Chris Alexander pozdraviće publiku video porukom pred projekciju svoja dva filma- Queen of Blood i Female Werewolf.

Chris Alexander je kanadski reditelj, kompozitor i pisac koji je radio kao glavni urednik filmskih magazina kao što su FANGORIA, GOREZONE i DELIRIUM. On je pisac, reditelj i kompozitor nagrađivanog vampirskog filma BLOOD FOR IRINA, i njegovog nastavka QUEEN OF BLOOD, drame FEMALE WEREWOLF i predstojećeg trilera BLACK GLOVE KILLER.

Ekskluzivitet ovog festivala je projekcija filma Das Boot koji će tokom svih dana festivala, u različitim terminima, biti projektovan u podmornici Heroj P-821. Pored toga, publika će moći da uživa i u klasicima ovog žanra, a najmlađi će uživati u popodnevnim projekcijama „strašnih“ filmova za djecu

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Neparni element u ljudskom sistemu, fabrička ili genetska greška koja se nikako ne uklapa u svjetski poredak zabluda i laži.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend