Modno – scenski performans “Žena u životu jednog muškarca” oduševio publiku

0

Modno – scenski performans ŽENA U ŽIVOTU JEDNOG MUŠKARCA  oborio je publiku s nogu koja je ispunila Prijedorsko Pozorište do poslednjeg mesta.

Internacionalni show s gostima iz BiH, Beograda, Podgorice i četiri meseca priprema odjeknuo je daleko.

Priča o prijateljstvu, svadbama, razvodima, ali i kako zaslužimo tako i starimo, osvojila je publiku koja je smenjivala aplauze i smeh. Fingirani izbori za najmamu, najbaku, najženu doveli su brojne učesnice iz raznih profesija na modnu pistu, a ‚‚Models by JG‚‚ su izneli priču jedne učionice kroz modu. Glumačku priču vodile su glumica Jovana Jelovac Cavnić (Maša i medo) i autorka projekta koja je scenarista, koreograf, organizator  Jelena Govedarica.

Mušku kolekciju predstavio je dizajner Vladimir di Krupsky koji je poručio da uvek budemo svoji i drugačiji, a čija kolekcija je iznesena kroz Jelenin san pre venčanja. Kolekcija maturskih haljina Snježane Vujinović prezentovana je kroz sećanje glumica na matursko veče.

Hrabra mama Sara sa svojim devojčicama Irmom i Ildom došla je iz Podgorice i oduševljena je učešćem i delom najmama u kom je učestvovala.

Dizajnerka yugoslovenskog glasa Brana Čavić kolekcijom Unska rapsodija predstavljena je kroz koreografiju potrage za haljinom za kumstvo, ali i čarobnim kreacijama potvrdila svoj status cenjenog modnog imena.

Muzički dio koji je kroz scenario predstavljen kao dio zabave uz tv dve drugarice i brako-razvodna parnica, iznela je pevačica Irma Sejranić. Modni brendovi TFY, AMC, Nicolas, Elipsa  predstavili su nove kolekcije. Voditeljski dio pripao je Dijani Đordjević sa K::CN.

Jovana Jelovac Cavnić izjavila je da su ovakvi projekti zapravo dokaz o pomeranju granica gledanja na modu i da joj je bila čast biti akter zajedno sa autorkom.Brana Čavić:

”Poštujem rad Jelenin i  došla sam da upotpunim koncept jer je ona neko ko nudi nešto inovativno i drugačije i ko je pomerio granice mode.“

Di Krupsky je potvrdio svoje oduševljene od prošlog puta kada je učestvovao, a Sara istakla zahvalnost na gostoprimstvu i pozivu.

Tekst: Jelena Govedarica/PR
Fotografije: PR

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend