Događaji Najave Crna Gora

Miss i Mister Kids Montenegro

Finale izbora za Miss & Mister Kids Montenegro 2016. godine održaće se 25. aprila u Podgorici. U izboru će učestovovati 60-oro djece uzrasta od tri do 16. godina. a pobjednici idu na Svjetsko takmičenje koje će se održati od 6. do 16. maja u Bodrumu, u Turskoj.

Kako je rekao organizator Dado Jovanović, pripreme za finale traju već pet mjeseci, a više od 300 mališana i tinejdžera prijavilo se na izbor. Fotografije finalista za internet glasanje urađene su u konobi ,,Hacijena“ a djeca su nosila majice studija Xdesign. Ovo takmičenje je i edukativnog karaktera jer je posvećeno djeci sa Daunovim sindromom, odvija se pod motom ,,Svi smo jednaki”.

Djeca se takmiče u sedam kategorija, bira se Miss i Mister Kids Montenegro za svaku od kategorija, a bira se i Miss i Mister interneta.

Na finalnoj večeri bie upriličena modna revija na kojoj će modele nositi djeca s Daunovim sindromom.

Finalisti će se predstaviti u sportskoj varijanti sa majicama studija Xdesign i, u drugom izlasku, u elegantnim haljinama i odijelima. Djecu će ocjenjivati internacionalni žiri na osnovu njihove video prezentacije u kojoj su se predstavili sa svojim talentima i fotografijama.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.