Događaji Srbija

Microsoft Experience Corner na Sinergiji 15 za sve ljubitelje najnovijih tehnologija

Ostalo je još nekoliko dana do jubilarne Sinergije 15 – najveće konferencije posvećene informaciono – komunikacionim tehnologijama u Jugoistočnoj Evropi. Pod sloganom „Innovate it“ Sinergija 15 će svečano biti otvorena u sredu, 21. oktobra 2015. godine u hotelu Crowne Plaza Beograd i tokom tri dana doneće mnoštvo inovacija iz oblasti novih tehnologija.

10984296_1067981676563614_7832085688539721065_n

Po prvi put otkako se organizuje, Sinergija će otvoriti vrata za publiku koja želi da se upozna sa svim inovacijama iz kompanije Microsoft u okviru Microsoft Experience Corner-a koji će biti postavljen u holu Crowne Plaza hotela. IT entuzijasti, ljubitelji novih tehnologija i svi zainteresovani posetioci tako će dobiti jedinstvenu priliku da se upoznaju sa aktuelnim uređajima sa Windows operativnim sistemom, ali i da provere kako neke od najpopularnijih Microsoft aplikacija rade na drugim platformama.

Posebna poslastica za sve posetioce Microsoft Experience Corner-a biće predstavljanje najnovijih, vodećih Lumia modela – 950/950XL, koji su nedavno imali dugo očekivanu svetsku premijeru. Najnovija rešenja iz Lumia linije predstavljaju vrhunske modele mobilnih uređaja, osmišljenih tako da imaju svu produktivnost PC-a, ali i neophodnu mobilnost i praktičnost telefona. Svi ljubitelji inovacija u domenu gadget-a imaće priliku da isprobaju najbolje od Windows 10 odlika na Lumia 950/950XL modelima, i upoznaju detalje njihovih tehničkih specifikacija.

Microsoft Experience Corner biće otvoren besplatno, za sve posetioce, tokom trajanja Sinergije 21. i 22. oktobra od 10 do 18h, kao i 23. oktobra od 10 do 15h. Pristup svim ostalim sadržajima konferencije zahteva akreditaciju. Microsoft poziva sve zainteresovane da iskoriste ovu priliku, kada će im za sva pitanja i savete oko najnovijih Microsoft rešenja na raspolaganju biti stručni tim iz kompanije.

Microsoft partneri  Gigatron, Asus, Acer i Intel će takođe na ovom prostoru, tokom tri dana Sinergije, izlagati uređaje i predstavljati svoje usluge.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.