Događaji Srbija

Kvalitetan muzički program ovog vikenda u starom Bitefu!

U petak 03.03. AMY’S HOUSE – Tribute band to Amy Winehouse, muzički sastav, sastavljen je od vrhunskih muzičara, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati, okupio se oko ideje da donese slušaocima, pratiocima i obožavaocima čaroliju jedne od najnajgrađivanijih i najpriznatijih pevačica i autora novog doba.

Ovog vikenda u starom Bitefu nastupaće i muzički poznati sastav Rain Dogs, Tom Waits Tribute bend, verni sledbenici jedinstvene harizme i neverovatnog autorskog opusa legendarnog Toma Vejtsa, kralja zadimljenih pabova i intelektualne kabaretske atmosfere, nastupaće kao gosti u petak u starom Bitefu!

Subota 04.03.  je predviđena za Texas Flood u standardnom sastavu (Nenad Mr. Swagger Zlatanović – gitara i glas, Branislav Vukobratović bas gitara i Vladimir Golubović bubnjevi) na mestu njihovog nastanka – u starom Bitefu.Beogradski power trio, Texas Flood, svoj prvi koncert održao je u decembru 2006. godine u klubu Bitef. U međuvremenu, ovaj tada mladi, perspektivni bend pretvorio se u veoma značajnu atrakciju na domaćoj rock sceni, a frontmen Neša Zlatanović je postao Mr. Swagger, poštovani gitarista i pevač . Objavljena su dva albuma, električni „Grinnin’ In Your Face“ i akustični „Naked Blues“, odsvirani mnogi festivali, podeljene bine sa mnogim značajnim svetskim blues i rock imenima.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.