Događaji Najave Srbija

Kuća strave, SpookyVille i specijalni popusti u ADA MALL-u

Ada Mall Noć veštica

U susret najzabavnijem i najstrašnijem prazniku NOĆ VEŠTICA, ADA MALL shopping center priprema specijalni program do 31. oktobra, uz super popuste. Jedinstveni projekat na ovim prostorima, KUĆA STRAVE, za svoje posetioce ovim povodom priprema specijalni program, novi scenario sa strašnim kreaturama. Oktobar mesec tako poprima razmere ZLOKTOBRA, a u okviru akcije očekuju vas nagradni specijali svakog petka, uz Halloween maskembar 31.10. Nagradna akcija KRVAVI PETAK stavlja vas na muke i daje vam zadatak da pronađete ukletu jabuku. Za najhrabrije i najveštije stižu pokloni. KUĆA STRAVE nalazi se na prvom spratu ADA MALL, pored H&M. 

Posebna draž ovog Hallweena u Ada Mallu biće aktivacija SPOOKYVILLE na trećem spratu ADA MALL-u. U specijalno dekorisanom prostoru vas čekaju neobične strašne instalacije za fotkanje, tarot druženja, specijalni bazar. 

Ada Mall Noć veštica

Za najmlađe posetioce poslednja dva vikenda u oktobru, 23. i 24. te 30. i 31., pripremamo dečije radionice od 12 do 15 časova. U saradnji sa KLIK studijom za decu, pripremili smo preko 15 raznih igrica po radionici. Sve animacije su takmičarskog karaktera i sadrže  sportske, muzičke i edukativne igrice. Za cilj imaju da podstiču timski rad i takmičarski duh, sportske veštine, glumu, ples. Pripremili smo i FACE PAINTING akciju. Program će se održavati na trećem spratu Ada Mall (food courtu).

Posebnu draž ovog Zloktobra činiće specijalni popusti u vašim omiljenim prodavnicama.

Izvor i odgovornost objave: vojislav.novakovic@onlyhuman.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Medijski sponzori smo

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Hvala što nas pratite!