Događaji Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Konferencija IBM SEE Business Connect u Budimpešti

U susret konferenciji IBM SEE Business Connect koja se održava u Budimpešti 30. i 31. maja, Goran Slijepčević, Analytics Sales Leader kompanije IBM, objavio je blog na IBM SEE Blog stranici.
 
„U oblasti analitike i kognitivnog računarstva, nije samo krajnji rezultat važan, već i put kojim se do njega dolazi – a kako bismo odlučili u kom pravcu treba da krenemo, moramo prvo odlučiti gde želimo da stignemo. Glavno sredstvo na koje se oslanjamo prilikom donošenja ovakvih odluka su podaci. Generišemo 2.5 triliona bajtova podataka svakog dana: ovo je mnogo više od broja reči koje su izgovorene od početka vremena do danas,“ istakao je Slijepčević.

13012829_1002220423192929_6382943988092315881_n 
Objašnjavajući kako rešenja kompanije IBM pomažu kompanijama da unaprede poslovanje i jednostavnije se upute ka kognitivnom poslovanju, navedeni su lokalni projekti koji su u Srbiji sprovedeni sa udurženjima i kompanijama: Asocijacijom Osiguravača Srbije, Telekomom Srbije, Ministarstvom unutrašnjih Pposlova, i Nacionalnom službom za zapošljavanje.

Više informacija o ovim saradnjama je dostupno u blogu na adresi: https://www.ibm.com/blogs/southeast-europe/precious-data/
 
IBM SEE BusinessConnect jedinstven je IBM događaj koji će, 30. i 31. maja u Budimpešti, okupiti korisnike, poslovne partnere i promotere najnovijih trendova iz više od 10 zemalja jugoistočne Evrope, uključujući Mađarsku, Rumuniju, Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Bugarsku. Posetiocima se pruža mogućnost povezivanja sa biznis liderima – CEO, CIO, COO, CFO, CMO-ima i prilika da istraže u praksi dokazana rešenja, strategije i inovacije koje će ih povesti u kognitivnu budućnost.
 
Registracija za IBM SEE BusinessConnect događaj: http://ibm.co/21meRHj

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.