Događaji

Kompanija Grayling osvojila priznanje za najbolju PR konsultantsku agenciju u istočnoj Evropi

Na ceremoniji EMEA SABRE Awards koja je održana u Berlinu, 25. maja, kompanija Grayling osvojila je priznanje za najbolju PR konsultantsku agenciju u istočnoj Evropi za 2016. godinu.

Navodeći razloge zbog kojih su doneli ovu odluku, članovi žirija istakli su doprinos ove konsultantske agencije razvoju PR tržišta u centralnoj i istočnoj Evropi (CEE), razvijenu mrežu u regionu (10 kancelarija u kojima je zaposleno 170 konsultanata) koja omogućuje agenciji da uspešno sprovodi „neke od najinteresantnijih regionalnih projekata”, kao i činjenicu da je Grayling nastavio da napreduje u CEE regionu, dok su neki od konkurenata bili primorani da redukuju svoje aktivnosti.  Članovi žirija takođe su naglasili da je sektor odnosa sa javnošću značajno doprineo razvitku kompanije Grayling u CEE regionu.

SABRE+awards

„Ova nagrada ne predstavlja rezultat našeg truda samo u prethodnih dvanaest meseci. Ona je rezultat našeg dvadesetogodišnjeg truda da izgradimo i održimo komunikacijsku mrežu u centralnoj i istočnoj Evropi, koja može da zadovolji sve standarde koje su postavile najbolje konsultantske agencije u zapadnoj Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama. I dalje smo prepoznatljivi po tome što naši projekti obuhvataju više zemalja u regionu, a takođe je činjenica da sa većinom naših klijenata sarađujemo u više od jedne zemlje u CEE regionu, ali meni je izuzetno drago da su članovi žirija prepoznali naš kvalitet u oblasti odnosa sa javnošću, budući da je ovaj sektor zaslužan za skoro polovinu naših prihoda u CEE regionu” – izjavio je Jan Šimunek, izvršni direktor kompanije Grayling za kontinantalnu Evropu.

EMEA SABRE Awards predstavlja jednu od najprestižnijih međunarodnih nagrada u PR industriji. Više od 2.000 učesnika iz Evrope, Bliskog Istoka i Afrike prijavljuje se u različitim kategorijama, dok žiri sačinjen od međunarodnih stručnjaka u oblasti komunikacija i  marketinga odlučuje o pobednicima. Nagrade uručuju predstavnici konsultantske agencije Holmes Group, vodeće PR konsultantske kuće kada je u pitanju istraživanje i praćenje trendova u oblasti odnosa sa javnošću.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.