Događaji Srbija

Kancelarija za mlade u saradnji sa udruženjima grada Beograda organizuje „Samit mladih“

„Samit mladih“ okuplja mlade koji će uz podršku predavača, predstavnika političkog, javnog i akademskog života, analizirati sadašnjost i okruženje u kojem živimo, i predvideti šta je ono što je potrebno kako bi se budućnost što bolje oblikovala po željama mladih.

U okviru „Samita mladih“, organizovana su predavanja, panel diskusije i radionice koje će omogućiti razmenu iskustva. Tokom predavanja će studentima biti pružen širok spektar informacija koje će im pomoći u daljem radu i razvoju njihovih ideja, kao i smernice za realizaciju istih. Sesije i panel diskusije fokusirane su na mlade i politiku, odnosno na pitanja kako učiniti politiku interesantnom i uticati na veće političko učešće mladih ljudi.

SAMIT-MLADIH1

Neke od tema o kojima će se debatovati su nezaposlenost mladih i kako je prevazići, neusklađenost obrazovnog sistema sa potrebama tržišta rada, unapređenje i mogućnosti prekogranične saradnje, evropska kriza i slično. U toku panel diskusija koje se budu vodile učesnici će moći da postave razna pitanja, kao i da pruže razne sugestije i kritike panelistima.

Učesnici „Samita mladih“ ste svi vi mladi, budući društveni lideri, pokretači ideja, predstavnici omladinskog sektora, civilnog društva i podmladaka političkih partija, koji posedujete energiju i strast neophodnu da naše društvo učinimo boljim.

„Samit mladih“ će biti održan u nedelju, 15. novembra 2015. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza, Vladimira Popovica 10.

Za učešće na događaju možete se prijaviti putem ovog linka.

Izvor: Krovna organizacija mladih Srbije

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje